-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepi95
csendes tag
Ez a feature nem kikapcsolható, én is próbáltam. Amolyan visszajelzés, hogy az is működik
The real music is from Basildon
-
jjeahh
nagyúr
válasz Tikakukac #88799 üzenetére
Kösz! Kikaccsoltam' mindent amit találtam, most mintha nem csinálja, de nem biztos, ezért ha valakinek van még tippje ne tartsa magában . És most kalibráljam újra...
beherit: T520 nálam mindíg villan
Csepi95: Az ilyen dolgokat sosem értem a mérnökök hogy gondolták.. Nem olyan nagy baki, de inkább zavaró mint hasznos.
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
radamsky
senior tag
t400 és ujjlenyomatolvasos palmrest
van aki használja még ezt a gépet?? milyen progit használ windows7 alatt??
windows bejelentkezés az ok, müködik, de a weboldalakhoz?? oda nem találtam megoldást
-
Csepi95
csendes tag
Csak a bejelentkezésnél van a Fingerprint reader program, amit a lenovo oldaláról le tudsz tölteni - innen. Weboldalakhoz ez nem jó. (De miért is kéne weboldalakhoz?)
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz radamsky #88803 üzenetére
Chrome alatt azthiszem megy honlapokra is a bejelentkezés, legalábbis a T500-asomon ment. Az biztos, hogy kell hozzá a Password Manager is, a többi már nem rémlik
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tim82
félisten
válasz radamsky #88803 üzenetére
de a weboldalakhoz?? oda nem találtam megoldást
Ehhez szükséges volt a Lenovo Password Manager is, aminek ez a jelenlegi változata.
Amúgy kb. így lehetett beállítani, elvileg IE és Chrome alatt működött, más böngészővel nem.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
radamsky
senior tag
(#88804) Csepi95
hmm, régebben használtam, minek pötyögjem be a dolgokat, ha elég ha lehuzom az ujjacskámataz a baj azt a progit nem találom a gépen, és a fene se emlékszik melyik verzio is kell belőle, de pofásan müködött, valami dellhez valo progi volt, de amiket mostanába leszedtem, mind visit, hogy nem jo dell tipusom van, ök ilyet nem gyártottak
(#88806) Tim82
köszi megsassolom,[ Szerkesztve ]
-
-
jjeahh
nagyúr
válasz donjohnson #88808 üzenetére
Ha valaki alszik mellettem le kell takarnom a ledet és csak úgy kapcsolhatom be . Annyira nem gáz, a kijelző-kontraszt bibit asszem sikerült megoldani, csak most kalibrálhatom újra...
Amúgy mit is kell nyomni, hogy bios-ba lépjek?[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Tim82
félisten
válasz jjeahh #88810 üzenetére
Amúgy mit is kell nyomni, hogy bios-ba lépjek?
Boot-nál kiírja... (Amúgy F1.)
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csepi95
csendes tag
Egyébként nem az első a Thinkvantage gomb? Utána lehet választani, hogy elindítod-e a BIOS-t.
-
Tim82
félisten
-
Mz/ts250@300
tag
Sziasztok kaptam egy thinkpad t61 es laptopot ,sajnos hdd kódot kér viszont ha kiveszem a merevlemezt elérem a biost barmit tudok állítani. Kikapcsoltam minden egyes biztonsági beállítást stb de mihelyst behelyezem kéri a jelszót és semmilyen módon nem enged tovább.Bármily másik porton elérek bármit (ha nincs bent a hdd)csak a sata csatin nem.(Usb még egy Linux rendszert is sikerült futtatnom)Mi erre a megoldás,hogy eltűnjön a jelszavas védelem ?
[ Szerkesztve ]
A világ egy játszótér, és ezt tudod, amikor gyerek vagy, de valahogy idővel mindenki elfelejti.
-
chab7
addikt
Sziasztok!
Végre látok a hardveraprón panasonic cellás akkut. Egy Tron nevű hirdető, de semmi mást nem hirdet és még értékelése sincs. Ismeri innen valaki? Megbízható lehet? Rendelhetek tőle?
Nagyon gáz így akku nélkül. Igen jó lenne végre szerezni egyet.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
Tim82
félisten
válasz Mz/ts250@300 #88817 üzenetére
Megadod a jelszót, vagy leformázod a vinyót.
-
Butcher82
senior tag
Megosztok némi tapasztalatot hátha valakit érdekel. Nemrég került hozzám egy 1600x1200-as 15"-os T60 IPS panel gyér fényerővel. Mivel a vaterán találtam mindenféle méretű ccfl csövet, gondoltam egy próbát megér a csere. A cső egyébként 3850ft volt szállítással együtt. A csere közben kb. 10-szer elégítettem ki magamat orálisan mire végeztem - másnak soha nem csinálnám meg, nem azért mert szar meló hanem mert tele van buktatóval, most is kellett hozzá egy tonna szerencse, de a lényeg működik...
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
Tikakukac
titán
válasz Butcher82 #88821 üzenetére
A por inkább ott a gond, plusz az, hogy bemennek olyan dolgok is, amikből később jönnek a gombák. Nem véletlenül tisztítanak fotós lencséket is úgy, ahogy
T60P van most nálam is UXGA felbontással, valamiért ez túlélte, sokkal jobb, mint anyám eddigi T60-a
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
félisten
válasz Butcher82 #88821 üzenetére
Oké, maga a csőcsere visszahozza a fényerőt. Na de mi van a sárgult panellel? Sajnos idővel mind sárgul, és veszít homogenitásából.. ebből a szempontból jó kijelzőt sikerült kifognod? Láttam egy T60-at, aminek a bal lenti része sárgult nagyon csúnyán (a tulajdonosa szerint a melegtől, mert nagyon keveset használta kinyitva.
-
Butcher82
senior tag
válasz FoxiestFox #88823 üzenetére
Nincs besárgulva nagyon, az a helyzet van itthon egy 1400x1050-es meg egy sima 1024x768-as panelem is és mindkettő teljesen rendben van, ezért voltam "bátor" az 1600x1200-ssel. A gombák meg ha bejutottak, hát akkor hajrá , porra amennyire az otthoni körülmények engedték figyeltem. Sárgulásra visszatérve az a helyzet az asztali gép LED monitorja oké hófehér, fényerő van dögivel, viszont a szememnek sokkal kellemesebb ez a régi IPS, bár ez már szubjektív dolog tudom....
***Go Ahead, Make My Day.*** Clint Eastwood óta szabadon.¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
-
rgeorge
addikt
válasz csubuka #88814 üzenetére
Nálad a HDD fedélen nincs már meg a pecek, ami a meghajtót tartaná a helyén? Most nem szedem szét a sajátomat, de úgy emlékszem, hogy van egy műanyag pecek, ami pont a HDD/SDD-t tartja a foglalatban.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Grenadin
csendes tag
Sziasztok!
T430-ba milyen wan modult ajanlanatok?
Szeretnek beszerezni, elvileg ezekkel kompatibilis...-Sierra Wireless mc7700
-Sierra Wireless mc7750
-Ericsson H5321gwvagy?
Valamelyik tud ebbol 4G-t vagy csak 3g-t?
Koszi -
Flashcash
Közösségépítő
válasz Grenadin #88827 üzenetére
-Ericsson H5321gw FRU: 04W3786 - 3G támogatás, jó minőségű rádió és GPS, energiagazdálkodási problémák előfordulhatnak vele (pl. sleep után nem ébred fel mindig), max sebesség: D/L 21Mbps U/L 5.76Mbps
-GOBI 3000 Mobile Broadband Wireless Sierra Wireless MC8355 WAN FRU:60Y3257 - 3G támogatás, kevésbé jó rádió, gyenge GPS, jól működő energiagazdálkodás, max. sebesség D/L 14.4Mbps U/L 3.1Mbps
-Sierra Wireless MC7710 - nagysebességű 4G LTE támogatás FRU 04W3821 ez az európai változat
Ezek nem támogatják az európai LTE frekvenciákat, így valószínűleg csak 3G módban fognak működni Európában:
-MC7700 AT&T, NTT Docomo
-MC7750 Verizon[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
A 4:3-as T60-asok akksija mivel kompatibilis még? Van itt tonna adatbázis, csak elég nagy a káosz.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz Butcher82 #88836 üzenetére
Igen, voltak már érdekesek. Buszon egyszer csak reccs és mehetett a gépsas gariba, akkor utángyártott akku ami 5 ciklusonként 60% körül inkább kikapcsolt és ilyenek. Nem.
Újat amit találtam az 15-16k körül van.
-
Aethelstone
addikt
Üdv.
Lenovo T520-am van, nagy megelégedéssel használom, de néha kevésnek érzem a benne ketyegő I5-ös procit. Szeretnék beletenni egy 2670qm-et, szerintetek hűtés el fogja bírni? Üdv. AE
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Csepi95
csendes tag
válasz Aethelstone #88838 üzenetére
Mindenképpen kell bele új hűtés, meg egyéb mókolás. Jobban jársz, ha veszel egy másik T520-at az említett processzorral, talán a pénztárcád is meg fogja köszönni
-
Tim82
félisten
Van, akinél ment egy Intel-only T520i-ben egy négymagos mobil i7 hűtéscsere nélkül. [link].
Alapvetően viszont inkább azt szokták javasolni, hogy legyen cserélve: [link].
FRU-kat a 21. sorszám alatt találod a hűtéseknél: [link]. Elvileg a W520 hűtése nem lesz jó, mert máshol vannak a csavarhelyei: [link], tehát a dedikált GPU-s T520 hűtést kell valahogy beletenned a T520-adba, ha nem olyanod van jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
A kérdés inkább, hogy a gép árának kb. felét érdemes-e beleküldeni a prociba.
Egyébként cserélj nagyobb hűtésre, tartósan biztosan többet nyersz vele.
-
Aethelstone
addikt
Köszönöm a válaszaitokat. Nagyon úgy néz ki, hogy marad a mostani..aránytalan befektetés valóban
Arsenal FC - Go Gunners!
-
Mbenyo97
aktív tag
Hali!
Olyan problémám lenne hogy nem szól a gyári hangszóróm, de viszont jack csatlakozón keresztül minden okés. Vajon most tönkre mentek a hangszórók vagy valami illesztőprogram hiba lehet ? (Thinkpad T400) -
félisten
-
Wolfskin
őstag
kezembe került újra a régi t410s-em... összeszorult a gyomrom, mint mindig amikor arra gondolok, hogy ki lehetett a Lenovonál az a dilettáns barom, aki kitalálta, hogy fölüljenek ők is a 10:9-es lufira...
Szinte látom magam előtt a lenovo jövőkutató részlegét, amint a "csíklaptopot" tesztelik: 5 cm magas és 50 cm széles kijelzővel, a tálca és a fejléc közt elfér akár 2 sor szöveg is...
ha nem lesz más, úgyis ezt veszik mega t410s-nek gyönyörű, világos a kijelzője és mintha egy mérettel nagyobb lenne: majdnem 3cm.el magasabb a kijelzője! Az alkalmazások 99%-nál főleg a magsaság számít hasznos területnek...(talán a filmeknél ne, de mint tudjuk ez üzleti laptop, nem multimédiás)
[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
Mbenyo97
aktív tag
válasz FoxiestFox #88845 üzenetére
Hát semmi, meg se nyeken sajnos. És ha akkor ez akkor orvosolható ? És milyen módon ha igen ?
-
félisten
-
Mbenyo97
aktív tag
Hát haljon meg a lóvam de addig ki-be dugogattam gyorsan a jack csatlakozót hogy most működik minden faszán
Új hozzászólás Aktív témák
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Alienware 15 R4- i5,--16GB,--GTX1060 6gb
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- Dell Precision 7550 Tervező Vágó Lakberendező Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest