-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz scream #69348 üzenetére
Igen, de írtam, h ilyenkor akad a rendes egér, a tapipad és a pöcökegér is, szóval az usb vezérlő gondolom kizárható (hacsak nem mindet ugyanaz vezérli), a driverek meg mind gyáriak. Aztán lehet, h win reinstall lesz belőle, úgyis régen volt már.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Chaser
legenda
Nem is ocsmány Első panel amire azt mondtam nem hányok IS után. Grafikai munkára nem alkalmas, de egyébként multimédiára, egyebekre tökéletes.
szerk: Francia91 Nem megy intelen T500-ban, csak atin. Gondolom a kapcsolgatós vga-k miatt lehet. DP-DVI-vel is működik, használtam úgyis. Valami HP grafikus monitort keress, azok nagyon babák. Volt múltkor nálam egy 30"-os 2500x felbontással..jaj Mondjuk az nem olcsó. Nekem most 24-es van 1900-as felbontással, az is jaj.. analógot nem is tettek rá, digitális bemenet van vagy 6-7
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Tim82
félisten
válasz Chaser #69353 üzenetére
Win 7 alatt, Advanced Dock-on is csak Radeonra váltva hajlandó kezelni a külső monitort (illetve TV-t), legalábbis DVI-ról, D-Sub-ról még nem próbáltam T500-zal.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Chaser
legenda
Sztem egy a vga miatt van és dokktól független, digitális jelet valszeg csak atin tud kiadni külső monitorra a dual vga miatt. Kicsit azért bosszantó, az intel biztos tudja, x200-on megy gond nélkül. Lehet megnézem ha csak intel van neki engedélyezve BIOS-ban úgy mit szól a történethez. Elvileg akkor mennie kellene.
-
Chaser
legenda
Melyik az az IPS szerű FHD AUO panel ami jó T510-be? Mindig elfelejtettem menteni. Kipróbálnék egyet.
-
-
Chaser
legenda
válasz Francia91 #69360 üzenetére
x200 is only intel és megy rajta, tehát only intel 500-ason is megy. Az ati itt nem hibrid, valószínűleg emiatt nem megy atison. Csak a kíváncsiság miatt nézze meg valaki megy-e atison ha only intel van neki megadva..én lusta vagyok
-
Dio111
tag
Lejárt a szerkeztési időm sajna most már a thinkvantage gps se talál müholdat de a progi változatlanul nem talál gps vevőt
Ez is storno mert most a thinkvantage talált végre a program viszont nem talál gps vevőt
[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Chaser #69359 üzenetére
A panelook-on össze tudod hasonlítani őket, a V4-esnek magasabb a fényereje (270 > 220 cd/m2), és, ami a legfontosabb, csak a V4-es gamutja 95%, a V3 csak 60%.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Wyll
őstag
Tisztelet az uraknak!
Hol is van a lenovo honlapján az a nagy pdf, ami hosszasan felsorolja az aktuálisan elérhető (thinkpad) szériák és modellek minden egyes konfigurációját?
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
gyenesmartin
őstag
Sziasztok!
Egyetemre milyen választás a T500-as? Hetente 1-szer 2-szer hordanám háti táskában.Nagyon nagy méretben és tömegben egy 9 cellás akkuval? Vagy inkább nézzek T400-ast? -
félisten
válasz gyenesmartin #69367 üzenetére
Én naponta hordom magammal a W500-at 9 cellás akkuval, nem lehet beleszakadni, de nem egy tablet, az biztos
-
Chaser
legenda
Nagy sok cipeléshez x200 kell. Nem vagyok egy giliszta alkat, de T500+9cell akku töltő nélkül is kb 3,5kg, ha érdekel lemérem pontosan. Gondolom egyetemre mást is vinnél, + kaja.
-
Nekem is wéöccáz van a puttonyos akkuval és az izsákban hibbátlanul elfér.
(#69369) Chaser : Nem fogja megdobni a súlyt az a pár csomag plusz óvszer
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Wyll
őstag
Asszem megvan a Lenovo aktuális konfig listája..
Ti mit javasoltok, ha emberi áron szeretnék egy igazi thinkpadhez hozzájutni saját használatra, aminek jó a képernyője? Gondolom használt T500/W500 erre a default válasz...
-
barnam_
nagyúr
Nekem T400 van, hát a Samsung NP900-hoz képest nem egy Ultrabook
Heti 1-2 alkalommal nem szakadok bele a T400 cipelésébe sem, de ha minden nap kellene cipelnem, nem ezt választanám.
-
félisten
-
scarbantia
aktív tag
válasz Chaser #69365 üzenetére
A V7 is RGB LED-es, viszont az glossy. IPS szerűségre ne számíts. Élénk színei vannak, érdemes kalibrálni, utána meg szívni a programokkal, hogy mindegyik kezelje rendesen a színprofilt. Alapesetben elég fals színeket kapsz, még ha elsőre tetszetős is a telítettség.
Grafikus monitorból pedig a HP-t annyira nem ajánlanám. Drágák, és ahhoz képest nem annyira jók. Ha nagyon jó kell, akkor Eizo, ha jó ár/érték arány, akkor Dell, pl. U2711, U2713H, ezek tudásukhoz képest nagyon jó árban vannak.
-
Chaser
legenda
válasz bitpork #69370 üzenetére
Ha csak az van mellette biztos nem
scarbantia IPS közelinek mondták ezeket. Gondolom olyan szint mint a T500 LG-P panelje. Csilli fene tudja, ha lenne rajta antireflex glossy akkor simán. Örülnék egy V4-nek is
szerk:
"
Hi thereUnfortunately we only have a compatible model in stock sorry.
Regards"
nyalnák meg azt amire gondolok
[ Szerkesztve ]
-
scarbantia
aktív tag
válasz Chaser #69375 üzenetére
Valamikor szeretnék egy átfogó összehasonlító tesztet csinálni, de szerintem a színteret leszámítva az LG-P jobb. Hamarosan elérhető közelségben lesz egyszerre a három legjobb 15" körüli Thinkpad panel. Ezek közül az egyikre én is nagyon kíváncsi vagyok, a másik kettőt láttam már.
-
rgeorge
addikt
válasz scarbantia #69376 üzenetére
A W520 előtt R61-em volt LGP 1680x1050-es kijelzővel, még most is megvan, feleségem használja. Nem látom jobbnak, mint a W520 AUO FHD kijelzőjét, de az is igaz, hogy nem akkora a különbség, mert az LGP is nagyon jó. Lehet, hogy a Te példányoddal van valami elhajlás.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Chaser
legenda
válasz scarbantia #69376 üzenetére
T500 LG-P-ből is van kettő típusuk ugyanaz, színterük nem, sztem más cső van bennük. De legalább tudom melyik gyártási idejűben melyik van. A legelső 2008.12-esben még a jobb volt, aztán kezdtek variálni. Abban még a 2GB ram is 1x2 volt, nem 2x1 mint utána kb mindegyikben.
-
Dio111
tag
Na ilyen nincs megjavult a gpsem csak tudnám mitől
Azért köszi mindenkinek. -
scarbantia
aktív tag
válasz Chaser #69378 üzenetére
Ami a családban van, az a jobb, lilás, még T61p-ben, WUXGA.
rgeorge: még szeretném konkrétan együtt összehasonlítani a kettőt, hozzácsapva még egy IPS-es TP-t.
Lehet, hogy nem jobb, illetve azt sem tudom, hogy az én példányommal minden stimmel-e. (bár olyan gyanúm is van, hogy elég nagy a szórás, elég csak megnézni a notebookcheck-es tesztet W510-W520-W530, elvileg azonos paneltípussal...) -
válasz FoxiestFox #69373 üzenetére
1920x1200. Sajnos a fényereje már nem olyan jaó mint a t500 volt A panel típusát ne kérdezd mert külső monitoron használom és lusta vagyok kinyitni az aidához
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #69382 üzenetére
Mert akarjam megállapítani? Jó az lecsukva is nekem a Dell moncsin látok mindent
-
Chaser
legenda
T510 palmrest és pad egyben van fixen?
-
scream
veterán
válasz FoxiestFox #69373 üzenetére
Azt honnan lehet megtudni, hogy milyen panel van benne?Szóval Aida.
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
Chaser
legenda
válasz scarbantia #69374 üzenetére
Monitorra visszatérve..nem drágán kell venni
-
Akos1994
aktív tag
Szia!
Én alapból már csak T4xx-eket néztem, aztán lett belőle x201 mert a billentyűzet ugyanaz mint a T400-ban, viszont könnyebb. Ha asztalit akarsz kiváltani akkor jó lehet a t500, de ha csak hordozod akkor szerintem nem előnyös. Próbáld ki, hogy a normál napi cuccok mellé még beteszel annyi súlyt amennyi a t500 lenne 9 cellással. Én megcsináltam t400 súllyal ( nem nevetni) és a nap felénél azt mondtam hogy nekem x201 kell.
Lehet hogy hülyeségnek tűnik, de ha még többször át kell menned egy nap másik épületbe, akkor elég megterhelő az a +2,5 kiló és megkönnyebülés a 1,5.
Szerk.: De lehet alkat kérdése is mert látom van akinek a 3,5 kg is "semmi".[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz Akos1994 #69391 üzenetére
Én a 15,4-es T60p-vel jártam egyetemre (9 cellás akkuval), jegyzetek és füzetek társaságában
Itt vagyok, túléltem
És járkáltunk egyik épületből a másikba...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Tikakukac
titán
válasz scarbantia #69393 üzenetére
Most veszek 2711-et, meglátjuk.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Faterkam
addikt
De ez benne van az összefoglalóban is
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Wyll
őstag
válasz Faterkam #69396 üzenetére
óóóóóó, pedig végignéztem a tutorialt, csak úgylátszik pont a legeleje felett siklottam át
És amúgy a kérdésre esetleg válasz?
Még1x: lassan szeretnék majd egy új, gyorsabb laptopot a jelenlegi helyett (Dell Studio 1555, 15,6", FHD igen szép kijelző, 9 cella, C2D P8700, 4GB DDR2), hasonló méretben, és emberi áron, SSD és HDD-vel. Javaslat?
[ Szerkesztve ]
-
Wyll
őstag
Amúgy ebből [KÉP] ki lehet deríteni, hogy ezek közül melyik az enyém?
Most akkor nekem tényleg jó kijelzőm van, vagy csak én hiszem azt?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Wyll
-
cadeyrn
aktív tag
Tikakukac: X200 update
Új alaplap, minden szép és jó; a szalagkábel volt döglött annál a kijelzőnél, amit kipróbáltam rajta, de mivel utána még véletlenül az x201ben is futott egyet az a kábel, kizárt, hogy ez ölte meg.
Így utólag visszagondolva elképzelhető, hogy nem húztam le az akksit, és valami összeütközött valamivel, de tök süket a másik alaplap, dokkolóval, akármivel próbálva.A lényeg, hogy most megy, de fájdalmas dolog az alaplapcsere, ha emiatt windowst is kell telepítened a modbioshoz
Szerk:
ideiglenesen x201 LED kijelzővel vagyok, ez egy fos o.O[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Xbox Series X|S
- LG V30 - vezércsel
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest