-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
Francia91
veterán
válasz csubuka #68201 üzenetére
Nehogy azt hidd! Volt olyan gép nálam telepíteni (T500), amiről nem tudta a tulaja, hogy van benne ATI is
(#68202) dying_star
Ja, kb annyi, e-bayről is akár. Én itt aprón vettem 4k-ért[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csubuka
addikt
válasz FoxiestFox #68202 üzenetére
Viszont a 2503 nem kapható itthon nem? Mondjuk lehet nem sokat nyrek vele, ha csak 1X-es PCI-Expressz van benne... plusz a nagyobb hűtős karik bele se mennek. Nem fogja játékgéppé alakítani a T500-at, sőt lehet nem is lehet többet kihozni így mint a 3650-el... vagy az inkább az integráltasok dedikált karival való felszerelésére volt?
-
csubuka
addikt
válasz Francia91 #68203 üzenetére
Korrekt... mondjuk aki nem használja ki a lehetőségeit az úgyis mindig alaplapival nyomja. Gondolom ez az emberek 90 százaléka kb Thinkpadeknél. Aki nem W szériásat használ persze eredetileg ez ott fordulhat...
*Bocsi, ezt elfelejtettem az előző hsz.-be beleszerkeszteni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
Tikakukac
titán
Nem fáradtak el a nagyok (vagyis de), csak szerintem itt nem sok köze volt ehhez a géphez a népeknek, tettél volna x200-at kérdésben, már gügyögtem is volna. Életemben eddig egyszer láttam, még csak nem is fogtam ezt a TP-t.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
hito
nagyúr
válasz FoxiestFox #68209 üzenetére
&Tikakukac:
Valami hasonlót gyanítottam, de gondoltam azért odaszúrok, abból baj nem lehet
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
törölt tag
Sziasztok!
Ma Megnéztem egy Thinpad X201et, T410et és egy T520at. Mindegyiknél volt egy 2-3 cm-es holtjátéka a kijelzőnek, illetve az aksi is lötyögött picit bennük. Meg az anyagminőség is rosszabb volt a T60hoz képest. A kijelző zsanérjának cseréje megoldja a holtjáték problémát? Mennyiért lehet szerezni hozzá zsenért? Mennyire bonyolult a cseréje? Az aksi minegyik újabb TPben így lötyög?? Egyre szimpatikusabbak az új dell latitudeok...
-
Tikakukac
titán
válasz #43301120 #68215 üzenetére
Ha mindegyiknek 2-3 centis holtjátéka volt akkor szutyokra voltak használva, x201 biztosan. Zsanér van 3k körül is, de, hogy milyen passzolom. Csere meg bontás házból bontás fedlapból és berak, csók.
Akksi néha lötyög néha nem, X220-amban betonfix.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
csubuka
addikt
Saját X200s viszonylag jó állapotú, nincs holtjáték igazán a kijelzőben főleg nem 2-3 cm a tetején. Ellenben az akksi kotyog egy pindurit. (Ideapad G580 bezzeg áll, mint....).
T400-nak már inkább van kijelző holtjátéka 1-1,5 cm. Ez is korrekten került hozzám az aljáról nem volt lekopva a vista matrica nyomtatása, az első sarkai is tökéletesen gumírozottak voltak (ez ritkaság...). Ezt használtam már egy évet. Ennek sincs 2-3 cm-je, pedig előttem is használták hármat...
-
havri1
félisten
Ez mit takar? Tudja valaki?
Érdemes felrakni 8.1 alá?Patch module for Lenovo System Update
The patch module for Lenovo System Update enables you find System Update short cut in search field on Windows 8 and Windows 8.1
Persze a system updatet nem találom a letöltések között, aminek ez a patch-e lenne..
[ Szerkesztve ]
havri
-
Tikakukac
titán
-
félisten
-
Tikakukac
titán
válasz #43301120 #68221 üzenetére
Nem. A holtjáték és a kilazulás 2 dolog. És a kilazuláson sem tudsz húzni, hacsak nem vagy Doctor Manhattan. Ha túl könnyen hajtod le és ki akkor lazulás, zsanér csere. Ha holtjátéka van és tudod libegtetni, akkor dettó.
Végülis az egyik főbb pont nem stimmel a gépben, ezen kívül még egy kis szalagkábel hiba és van egy géped amit az életben nem adsz el kb.
-
vikcsi
senior tag
Sziasztok,
Van egy nagyon régi IBM Thinkpad laptopom... 700PS2 a fedőneve és ami feltűnő az, hogy fehér színű.
Már lehet kérdeztem régen, de valaki tudja, hogy ez miért volt fehér színű?ELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
Tikakukac
titán
válasz csubuka #68224 üzenetére
Az olcsó és a könnyen az egy elméleti sík. Az, hogy van ebayen olcsón párban az nem jelenti azt, hogy jó is lesz. Lásd szalagkábel ami nem olcsó, de legalább alig van és mind sz@r ami jó az is.
Ha valaki bírja akkor nem lesz eladva. Én már nem bírtam.
Aksi lötyögött mindegyikben. Kivétel pár ritka esetetet.
-
csubuka
addikt
válasz Tikakukac #68226 üzenetére
Köszi! Egyelőre bírom, meg ilyen cibálós hordozós használatra megfelel. Legalább nem kell sajnálni nagyon. Már nem gyalázódhat a kábel tovább Nincs hova neki.
*Igen ez az ebay erősen rizikós sajnos... bár még nem próbáltam TP alkatrészeket rendelni, de elbizonytalanodtam a leírásaid nyomán.
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Ez szerintetek 50k t410
120gb ssd
1440x900 wxga+ led
6gb ram
2.66ghz i5Ez is hangosabb mint a t500? Tudom ez kisebb modell mondjuk ez nem zavar. Kijelzo itt viszont jobb mint a délutáni t510be.
Igazából hobbi gépnek lenne linuxokat butykolok rajta.
[ Szerkesztve ]
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
félisten
-
scarbantia
aktív tag
Elvileg pont az újabb szériában bírja jobban a zsanér, míg a T60-T61-T500 kikopik. A nemrég vett nem éppen patika állapotú W510-es gépemnek nagyon frankón tartja magát a zsanérja. Ellenben ki van fényesedve több helyen, amit a régiek nem csináltak. Az akku meg mindig is lötyögött, a T60-ban ugyanúgy, mint most.
Olyan viszont előfordulhat, hogy a zsanért rögzítő csavar kilazul, és egyben kottyan az egész.
Amúgy az utolsó mondatoddal kicsit trollkodós hangú lett a hsz, de itt csak a Tp-t szokás szidni, szóval nem ugrunk neki.
-
Xmodule
őstag
Itt svédben aukciós meg hirdetos oldalakon nézem ezeket. Ez a t410 50k ért csak kikialtasi ár egyelőre senki nem licktalt rá de ha nem lesz senki akkor utolsó 2mp be licitálok rá egyet. Bukoja nem tudom van e mert az eladó ezzel foglalkozik és 100%os. Mondjuk így amit írt az egy kopás folt a touch padon de az nem igazán zavar mert vagy pocok vagy külső egér.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Tikakukac
titán
válasz csubuka #68237 üzenetére
Az első tippem az összekukázott volt. De ha licites meg egyéb akkor abból bármi lehet. Én is azért vettem annyiért gépet, mert nagy nehezen kinagyítottam a taget és láttam még garis 2 hónapot és a hibák nagy részét meg lehet csináltatni. Plusz az tényleg olcsón volt felrakva és buyoutra. Ja és magánszemély, az még fontos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz scarbantia #68233 üzenetére
Hát az én T60as gépemen olyan mintha új lenne, pedig tuti nem volt cserélve, Több T60at, illetve T61et néztem, és azokban is tökéletes volt a zsanér.
Aztán ma néztem ezt a 3 újabbat és picit csalódás volt. Persze lehet, hogy csak én reagáltam túl, de valahogy egy jobban összerakottabb gépre számítottam a T60 után. Nem tudom, előfordulhat, hogy ezek így normálisak, de ebben az esetben a fent említett konkurens márkához fordulok
Amúgy egyáltalán nem trollkodásnak szántam az utolsó mondatot, de így elolvasva tényleg olyan
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Dhampir #67960 üzenetére
Köszi, TLP-t és cpufrequtils-t is felraktam. Ubuntu 14.04.1 LTS minden hardvert felismert egyből, minimális testreszabást kellett csinálnom csak (power gombra ne választási lehetőséget dobjon fel hanem menjen aludni).
Még a 3 külső monitorral sem volt gondja, egyedül egy reboot kellett neki hogy megjegyezze a monitorok pozícióját. Azóta csak suspendbe rakom. Akkuidő kb. 2+3 óra a kiegészítő Ultrabay akkuval.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
-
scarbantia
aktív tag
válasz #43301120 #68239 üzenetére
Ha szigorúan véve csak az építési minőséget nézzük, akkor nekem az új szériát tekintve csak a burkolatok fényesedése zavar(ebbe már többször is belefutottam), egyébként a 20-as szériáig nekem korrektül összerakott, masszív, minőségi gépnek tűnnek.
A tervezésnél már sok mindennel nem értek egyet, mit hova raktak, csatlakozók, expresscard 54 hiánya, 16:9, státusz LED-ek, stb.
Tesóm T61p zsanérjának olyan 3-4cm lötyögése van, hogy ihaj.
-
törölt tag
válasz scarbantia #68245 üzenetére
scarbantia, Tikakukac : Ez csak az első benyomásom volt a gépekről, kapok majd egy T420at, amit egy hétig fogok nyúzni, aztán utána meglátom hogy tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
vikcsi
senior tag
Már régóta itt porosodik, csak eszembe jutott, hogy megkérdezem...
Nem mostani képek, de nem romlott az állapotaELADÓK: IBM T60 bontás, ssd-k, pc alkatrészek, Nikon P4 digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
-
hankpoke
tag
Kérnék tőletek egy kis útmutatást:
Van egy X220 masinám, amit lassan 3 éve nyúzok(szó szerint), és a ipari használatból fakadóan a burkolata nagyon rossz állapotban van. Kezd a gép szó szerint szétesni, ennek ellenére elektronikusan semmi baja.
Ép, de töretlen burkolatot keresek a géphez. Ki tudna nekem ebben segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest