Új hozzászólás Aktív témák

  • black1

    csendes tag

    Üdv Mindenkinek!

    Segítséget szeretnék kérni!

    Szinte nulla hozzáértéssel rendelkezem a Ti világotokban és gépvásárlás előtt állok, minimális anyagi lehetőségekkel. (Csak használt gép jöhet szóba)
    Minden ismerősöm a saját gépét dícséri, fújják nekem az okosságot, aminek a felét sem értem. Egyikük viszont benyúlt a táskájába, kivett egy IBM nemtudommilyet, elémrakta és az mondta: Ez Az. (Semmi duma, hogy ezért meg azért, csak így, komment nélkül).
    Megnéztem és tényleg volt benne valami, ami megfogott. (Nyilván nem a mindenféle paraméterei, mert mint mondtam, süket vagyok hozzá) Egyszerűen éreztem, hogy ilyet szeretnék. (Na biztos nem pont olyat, mert góré egy nagy cégnél, így valószínű, hogy nem az alapkategóriás masinát láttam)

    Na ez elég hosszúra sikeredett, a lényege, hogy kinéztem egyet és szeretném hozzáértők segítségét kérni, hogy a paraméterei alapján kezdő gépnek megfelelő-e,megéri-e ennyiért?

    [link]

    Nem játszani szeretnék, hanem túlnyomórészt a munkámhoz szükségeseket keresni a neten, néha Corel-lel szerkeszteni, esetleg filmet nézni.

Új hozzászólás Aktív témák