-
IT café
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
En akkor lepodtem meg amikor a paromnak karacsonyra vett kis Thinkpad Edge 335 (Brazos) masinan lattam futni a D3-at. Nem Beszeltunk rola, egyszer csak feltelepitette (Mac-en mar jatszotta elotte) es lattam, hogy tok jol fut. Az igaz, hogy az Brazos-os gep, valami Radeon 7340-el van, de en ezeket mar regotta nem kovettem, hogy mit tudnak.
A sajat gepemen a proc-ban levo HD3000 is okzott mar meglepetest amikor azzal jatszottam F1 2012-t mert nem vettem eszre, hogy kikapcsolva maradt a Quadro. Bar le is vette a felbontast meg altalaban mindent kozepesre allitott, de tokeletesen jatszhato volt 30fps felett.
Nekem a gepem egy valodi munkagep, nem jatek a celja, de termeszetesen mivel lehet, arra is hasznalom. Mondjuk eddig olyan tervezo programot meg nem talaltam ami ugy megizzasztja mint egy jatek. Inventor es tarsai soha nem csavartak a procit-vga-t 95 fokra.
Shatterstar: Szerintem a Sandy Bridge melegedese semmilyen szempontbol nem olyan veszes mint az elodjei, vagy pl utodja az ivy bridge. Nekem egy Core2-es gep sem tunt eddig huvosebbnek.
De azert mert jatszok neha, miert barmolom szet a gepemet?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-B: i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-A: i5-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest