Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz buvartacsko #27946 üzenetére

    "none"-ra raktad? nem, hanem továbbra is értetlenkedsz, közben meg bizonygatod hogy depedig none-ra raktad. akkor most mi vagy?

    érted ezeket az animált ablakokat az olyan szintű júzerek miatt vezették be, akik először ültek gép elé, rányomtak a "minimize"-ra és nem értették hová lett az ablak. mivel azonban látja, hogy lekicsinyül a tálcára boldog.

    áttetsző ablak dettó. megnyit egy második ablakot: "jaj hova tűnt az előző ablak?". így látja, hogy nem veszett el amit eddig a wördbe írt, hanem megvan hátul.

    elsoroljam a többit is? ugyanez, hogy lifeg az ablak alja ha mozgatod. ez is gizikének fontos, hogy lássa az az ablak tök igazi, nem csak valami odarajzolt bithalmaz.

    isten hozott az aeroban. dejó, hogy sikerül kihasználni a gépet.

    egyébként az ilyen "tényleg hasznos" dolgokat, mint alt+tab igazi ablakokkal vagy a win7 tálca előképe ha fölémész (amibe megint lehetne rúgni pár nyilvánvalót - 2 kattintás nem lehet hatékonyabb, mint régen 1) szerintem megkapod majd a 12.04-ben. de ugyanúgy már most a 11.10-ben is. gondolom azóta sokat fejlődtek az effektek is, ha van egy üres pendriveod indítsd el live rendszerként és nézd meg jobban közelít-e az vizuálértelmezési igényeidhez.

Új hozzászólás Aktív témák