Új hozzászólás Aktív témák

  • lapa

    veterán

    válasz Vladi #27679 üzenetére

    szerintem csak ips-t vegyél, ezekben én nem tudom megmondani milyen van, de van itt pár t60 guru aki már szagról is megismeri. ránézésre úgy tudod megállapítani, hogy leesik az arcod amint ránézel.

    az ati gondolom némileg hangosabb, de volt valami varázslat egy újabb széria méglegcsendesebb bagolyszárnyas hűtőjét beleoperálni.

    én személy szerint nem erőltetném a dedikált gpu-t, sehogy se tudod a jelentős plusz fogyasztást eltüntetni (idlében +20-30% nem mindegy), és video acc meg ezek alá még nincs ha jól tudom.

    most, hogy lett egy fhd kistévéje gyerkőcnek a t61-en is összetákoltam egy elvileg hűdejó vdpau dolgot. bár nyilván gyorsítja az 1080p-t, vannak fura szaggatások a lejátszáskor, ami nem feltűnő, de nem szép. akkor már inkább hagyom a francba a dedikáltat, ha még ezt se tudja. egyébként hasonló okból nem erőltetem a 4500mhd video accot sem, az is gondolom valami féligmeddig jószág csak.

    ja, egyébként nemrég felraktam a 3.2-es kernet ubu 10.04-re, szóval akár az is lehet hogy már benne van a driverben az acc, csak vmi vdpau-s myplayer kéne hozzá... majd megnézem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák