Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz audi100td #20986 üzenetére

    Tegnap cseréltem ki a t61 ventijét :) Közben néztem neten a lépéseket a service trainingen, azt hiszem nem tartott 2 órát, pedig nagyon lassan csináltam. De egy biztos, a logitek billenytűzetem szétszedése és kitakarítása macerásabb volt és tovább tartott (igaz annak száradni is kellett ;] )

    A zajosság pedig nagyon relatív. Eleve más a hangja az új ventivel, nem brummog. Nagyon függ attól is hogy az adott környezet mennyire csendes. Tegnap rock koncert volt a szomszéd parkban, meg most pár hétig forgalmasabb út felőli ablakom van, esélyem sincs teljes csendre, legfeljebb az éjszaka közepén, amikor nincs forgalom és nincs már fesztivál. Na majd az épület túloldalára visszaköltözve meghallgatom mennyivel jobb :DDD

    Egyébként most tűnt fel, hogy akkus üzemben sokkal inkább törekszik halk lenni a gép, míg tápról tényleg mindig pörgeti a ventit. (win7 kiegyensúlyozott energiaséma beállításainál láttam is ezt.) Eleve azért is lehet nagy különbség a gépek hangja közt, hogy a bios-ban battery optimized vagy performace beállításon van a hűtés. (a battery op. módba konnektorról néha tényleg bizonytalankodott a gép... 500-zal alacsonyabb fordulaton járt úgy a venti).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák