Új hozzászólás Aktív témák

  • ParadoxH

    tag

    válasz azbest #117518 üzenetére

    Köszönöm a részletes választ, sok dolog lett világos így. Azt továbbra sem sikerült megértenem, hogy a DUD9011D1 típusú Displaylinkes dokkoló #117507 hsz alapján miért nem fogja tudni tölteni a laptopot? A kábel miatt vagy mert a dokkoló képtelen rá? Mivel ezt a dokkolót már legjobb esetben is a melóban fogom csak használni, talán a legfontosabb kritérium az lenne, hogy ne kelljen a töltőt vinnem magammal, ott úgyis csak egy monitoron használom. Addig nem szeretném kipróbálni, amíg nem értem rendesen, hogy mit csinálok.

    Érdemes lenne szerintetek ezt a dokkolót eladni és egy 40AH- -t venni helyette? (Melóba egy 27-es monitor, max mellette a laptop képernyője megosztott képernyőn ideális esetben és töltés az ami fontos. Itthonra veszek profibbat majd).

    Harmadik kérdés amivel egy órája már szenvedek a T480-on: A Fn billentyű engem nagyon irritál, mert a ctrl szokott nekem a nullpont lenni amihez igazodok és amit gyakrabban használok mint az fn-t. Láttam, hogy a biosban és Lenovo Vantage-ben is meg lehet cserélni, de az Fn billentyű nem működik Ctrl ként a ctrl viszont működik fn ként. Nem tudom világos-e, olyan mintha nem menne fizikailag a szélső Fn billentyű semmilyen beállítással. Néztem online keyboard teszten és nem látom, hogy működne. Minden más viszont működik. Lehet, hogy fizikailag hibás? Le tudom én azt tesztelni?

Új hozzászólás Aktív témák