Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Tikakukac #101781 üzenetére

    Sikerült megtalálnod a mondandóm lényegét... :U Azt akartam ezzel mondani, hiába más világ, azért ezekkel sem feltétlen lesz szomorú, aki régivágású üzleti gépről jön.

    (#101784) sutszi: Nekem az a benyomásom, hogy egyszerűen másmilyenek. Én nagyon szerettem a 420-ason a Thinklight-ot, a zárható fedelet, a 7 soros billentyűzet kiosztást. Mégis én összességében szívesebben ülök a T460s elé, és nem az újdonság varázsa miatt. A T420 nálam már ott végtelen hátrányból indul, hogy elég gyenge TN paneleket lehetett csak rendelni bele, hiába a 900p... Azt utcahosszal veri még egy gagyibb FHD IPS panel az utódokban. A 420-as dpc latency-s problémájáról nem is beszélve a gyári 6300-as wifivel. Az is egy vicc, hogy egy ősrégi hp driverrel lett csak jó a lan, és egy modbios-al belerakott Atheros kártyával a wifi... A T460s pl. kapásból hibátlan a gyári 8260-as wifiről.

    Szóval értem a hype-ot, magam is szerettem/szeretem a T420-asom, de jelenleg jobban bejön a T460s, pozitívabbak sokkal az első tapasztalataim vele.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák