Új hozzászólás Aktív témák

  • KPistike

    aktív tag

    válasz snooze #7190 üzenetére

    Üdv!

    A cserében sokat segít az Amazfit Bip & Cor Watchfaces alkalmazás. Egy hátránya, hogy kéri betöltés után, hogy válassz zászlót, és nem hozza a magyart - holott a forrásnál elég sok van belőlük, hála a fórumtársainknak :R .
    Még a november 9-i vásárlás előtt sok óraképet töltöttem le Mike76, Dexter86 (többek közt e fórumon jelzett) óraképei közül, majd találtam egy igazán tetszőt egy orosz srác alkotásaként. A magyar óraképek egyikéből kivettem, s átszíneztem a naptári napok képeit, majd a kifejtett orosz óraképbe másoltam azokon a neveken, ahogy ő tárolta a cirill betűs neveket. Mindezt az offline szerkesztővel. Az eredményt becsomagoltam Sajatwatchface.bin névre, felmásoltam a telefon Downloads mappájába, és a linkelt programmal cseréltem az Mifit által listázott egyik óraképére. Ezután Mifit-ben feltöltöttem az órába.

    Szerk.: Fentebb / lentebb (Ki hogy listázza a fórumot) többen is jelezték, hogy bármilyen .bin néven tárolt órakép tárolható és kezelhető, már nincs szükség átnevezgetésre.

    [ Szerkesztve ]

    K. P.

Új hozzászólás Aktív témák