- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [8th:] Trogair akarom mondani Ryanair
- [Re:] [MasterDeeJay:] AMD Instinct MI8 moddolása játékra (avagy R9 Nano-GTX1060+ szint)
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
IT café
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
internetezoo #7991 üzenetére
Szerkesztés közben elszabódott az összefoglaló, így kénytelen voltam egy régebbi mentést visszatenni.
Elfogadom a sütiket.
-
batai15
félisten
Sziasztok, amazfit bip +notify + honor 10 pie kombo.
Sokszor van hogyha belépek a notify appba ,akkor írja hogy nincs csatlakozva ,aztán kínlódik az újra csatlakozással .valaki használja emui alatt ezeket ?"A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél". John C. Maxwell*******
-
Upo
addikt
válasz
supercharley #7925 üzenetére
Nekünk van xiaomi mérleg is, azon keresztül mennek ezek a dolgok, célsúly beállítás is, illetve a mérleg elemzi a testtípust (mi scale 2 van a nlgy kerek érzékelővel, az tud ilyen elemzést).
Szerintem mérleg nélkül nem megy a dolog. És találkoztam már olyannal, hogy ha nem létezik valami, akkor a megfelelő hibaüzenet helyett dob egy hátast. Lehet hogy javítják, és akkor már ki fogja írni a hibaüzenetet helyette.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
MoShE
csendes tag
Sziasztok!
Kérdés, van megoldás arra, az óra megjelenítse az emojikat csak Mi Fit használatával? Az ékezetes betűk gyönyörűen megjelennek a font a leírás szerint már csak ezek a fránya emojik hiányoznak. Viszont nem szeretnék más appot használni a Mi Fit-en kívül, de ez akár moddolt is lehet ha kell, csak működjön jól.
Előre is köszönöm!
-
-
huberpe
aktív tag
kipróbálom én is ezt a moddolt mifitet, kíváncsi vagyok az emoji kezelésére. a kérdésem az, hogy simán működik együtt ez a mod a bandage-val? mert ott már szépen beállítottam mindent.
-
internetezoo
senior tag
Köszönjük aki lefordította. De kérem mi a bánatot akar jelenti az, hogy "Hely meghatározása GPS-vel. A jel jobb nyílt területen." "Aktivitás nem mérhető mielőtt a hely nincs pozícionálva."
Inkább: A GPS jel keresése.
Aktivitás nem rögzíthető GPS jel nélkül.
Ennyi. -
CHIPman
nagyúr
válasz
gyuri2008 #8017 üzenetére
"Nem menthető mert túl rövid az út Vége?"
Ha arra számítok, hogy értelmes dolgot olvasok, akkor ennek a mondatnak semmi értelme.Itt van még pár:
"Fényerő állitas"
"Nevjegy"
DND kiválasztása menü ->
"Mos"
Státusz menü ->
"0 folyama Meg1h"
"Kulteri futás"
"Minden adat visszallit"Sajnos gyári firmware frissítéssel nem állt vissza az angol nyelv, úgyhogy kénytelen leszek valahonnan mókolni egy angol fw-t és azt rátolni, mert ennek így semmi értelme.
-
cappa72
nagyúr
válasz
CHIPman #8019 üzenetére
miuihu oldalon ott a link agyári angol fw-hez.
Lehet, hogy bele kéne nézni hex editorral a a fw lelkivilágába, hátha direkben lehetne módosítani, javítani
[ Szerkesztve ]
Eladó 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k
-
tothferenc
aktív tag
sziasztok. Teljes megelégedéssel használom a bipet. Találtam egy pár frankó számlapot, viszont van amelyiket kicsit módosítanám. Kibontottam a bin fájlt, és látom a napok nevei (magyarra írnám át) png képként vannak. Ezt csak úgy tudom módosítani, ha egyenként megrajzolom? Azt gondoltam html szerkesztővel vagy hex editorral bele lehet nyúlni egyszerűen...
i5 2500k + 8GB RAM + Gigabyte R9 270X 4GB ~ iPhone 13 mini - MediaPad M3
-
internetezoo
senior tag
válasz
tothferenc #8029 üzenetére
Photoshop
-
Kerestem az órán a settings menüt és nem találom. Van viszont Alipay.
Néztem netes leírásokat, nem csak én jártam így.
A tanácsoknak megfelelően megnéztem a MiFit parancsikon beállítások menüpontját, de nekem ez szinte üres.
Van két elem benne: időjárás és alipay. -
cappa72
nagyúr
válasz
tothferenc #8029 üzenetére
Ha nem átlátszó a png, akkor lehet paint is, ha átlátszó akkor gimp, vagy pinta (mindkettő ingyenes; a gimp kicsit pilótavizsgás elsőre
)
Eladó 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k
-
akisen@
csendes újonc
Az A-GPS adatokat csak a Mi Fitten keresztül lehet frissíteni? Vagy elérhető esetleg külön fájlként is, amit pl. a Notifiy-n keresztül az órára lehetne küldeni?
-
Grecky
aktív tag
Ezt a működő emoji telepítését letudná valaki írni nekem valaki lépésről lépésre?
Esetleg az összefoglalóba is betennétek?
Csak MI Fitet szeretnék használni, más semmi extra appot.
A sima ékezetes font van fent eddig, nem szeretném, ha elcsesznék valamit.
Thx.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://goo.gl/AmFu78
-
Grecky
aktív tag
válasz
CHIPman #8041 üzenetére
Abban nincsenek ékezetek? Addig eljutottam, h a notify-t felraktam, de ott 2 fajta fontot is akart telepíteni.
Az nem gond ha a notify-t használni kell a telepítéshez és esetleg mókolt mi fit lesz fent, csak a "gyári" app legyen fent, más ne.
És persze az ékezetek is megmaradjanak.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://goo.gl/AmFu78
-
CHIPman
nagyúr
Én így csináltam:
[link] 1:20ig megmutatja, hogy töltsd le a fontokat tartalmazó zipet. A zipben megkeresed az "original font"-ot, és attól függően, hogy fehér vagy fekete emojikat akarsz, kicsomagolod valahova a megfelelő ft fájlt. Az original fonttal biztosan lesz ékezetes betűd (a többinél van, hogy űő nem lesz).
Mi fitet lefrissíted, engeded, hogy végrehajtson minden updatet. Törlöd a párosítást majd a Mi Fitet, gadget bridge-et leszeded, csatlakoztatod az órát.
Fájlkezelőben megkeresed a kicsomagolt font fájlt, és azt feltelepíted Gadget Bridge-zsel. (Ha jól van telepítve, akkor a fontra kattintás után megjelenik a válaszható lehetőségek között a GB.)
Ezután Gadrget bridge-ből törlöd a párosítást, feltelepíted a fentebb linkelt Mi Fitet (no fw verzió), bejelentkezel és párosítod az órát. Kb ennyi.[ Szerkesztve ]
-
skristof
tag
sziasztok!
iOS-szel esélytelen az okos ébresztés, ugye?
-
ACE-
őstag
Tökéletesen működött eddig a hívás kijelzés, kiírta azt is hogy ki hív. Frissítettem a teló szoftverét Pie-ra, és elment minden, Nem írja ki a hívót, el sem lehet utasítani a hívást az adott gombbal. Mit tehetek? Már töröltem a mifit-et és a mi bandage-t is, újra beállítottam, párosítottam, telefont újraindítottam. Lehetséges hogy a Pie-t nem szereti?
Vivid meghívó (40€ visszatérítés) Revolut (7000 Ft azonnali) Curve (5font + 1% visszatérítés 30 napig)
-
bexinho23
őstag
Viber es hagyomanyos bejovo hivasnal jelez a bip, viszont messenger hivasnal nem. Masnal esetleg mukodik az ertesito?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Tatabányai Törvényszék
Város: Tata
Cég: Visoft Kft.
Város: Budapest