Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz axioma #27289 üzenetére

    Az a mellette levo hsz volt, a 81-re reagaltak
    Nem konkrét, s főleg nem a hsz-em előtti 2 hsz-re reagáltam. A KH-s polémiát untam meg nagyon. Teljesen értelmetlennek láttam azt a közben kiderült érvelést, hogy nekem nullás, miközben nem is utal. Azt meg főleg, amikor a szempontrendszerbe a számlanyitási promóciós jóváírás bekerült. Több banknál, több normál számlacsomag is van, amelyek esetében a jóváírás nullássá vagy nyereségessé teszi 2-3 évre a csomagot. Persze az ügyfél használati szokásától függően.

    (minek a keszpenz, ami kp az valahol a feketegazdasagba fog kerulni)
    Ez is egy értelmetlen polémia volt.
    Lehetnek érvek a kp. mellett.
    - 70 fölött, amikor már valaki nem akar/tud a pénzügyi szokásán változtatni.
    - Jogos, megérthető, méltányolandó érv, ha valaki személyes adatainak védelme miatt nem akarja, hogy bankok, pü-i szolgáltatók, stb. profilt építhessenek ki a költési szokásai alapján. De akkor legyen következetes, és szüntesse meg vagy az elkerülhetetlen mértékig minimalizálja a banki szolgáltatások igénybevételét.
    De azok az érvek, hogy mi van, ha a Tescoban nem tudok kártyával fizetni. Ugyan. Ma egy sima heti bevásárlás egy ötvenes (nekünk inkább 70-100). Akkor vigyek magammal kártyát, meg minimum 100 kp-t? Ugyan már, nevetséges.
    A többi érv a kp mellett is hasonló.

    A te érved viszont megalapozott. Elterjedt nálunk a feketén kifizetett jövedelem, és elterjedt a a költési oldalon is a megoldjuk okosban megoldás, meg a hasonlók.

    De ez a kérdés nem banki kérdés, felesleges a topicba beemelni.

Új hozzászólás Aktív témák