Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz zeus_2k14 #25851 üzenetére

    Azért nyitottam csak náluk most ezt, mert kedvezőek náluk a hitelkonstrukciók, vagyis a KH-nál jobb..
    Felvetted már a hitelt? Ha igen, akkor nem sok választásod van. A kedvező hitelkonstrukcióba beleszámítják, hogy vezetsz náluk számlát, esetleg meghatározott jövedelem jóváírás vállalásával is. Ha mégis felmondod a számlát, akkor nőhet a hiteldíj, és akár rosszabbá is válhat, mint a K&H-nál.

    A kártyaletiltáról. Nem írtad, hogy hol szerettél volna vásárolni, mennyiért és online vagy sima bolti vásálás lett volna.
    A CIB-nél - kevesen tudják - a kártyákhoz van Geocontrol beállítási lehetőség is. Korlátozott profil beállítása esetében csak Euróbában (Oroszországban is) lehet használni a kártyát. Ha te először online akartál vásárolni pl. Kínából, akkor ezt a rendszer tiltja. A beállított profil miatt úgy veszi, mintha jogosulatlan akarna valaki vásárolni - hiszen a számlatulajdonos elvileg tudja, hogy csak Európa az engedélyezett. Nézd meg az applikációban a kártyáknál ezt a beállítást! Ha korlátozott a profil, akkor állítsd át. (Más biztonsági beállítási lehetőségek is vannak a kártyáknál.)
    Egyébként nincs gond a CIB kártyákkal külföldön. Az nem árt - mivel új ügyfél vagy -, hogy az első külföldre indulás előtt biztonságból bejelented. Később úgyis megtanulja a bank rendszere a kártyahasználati szokásaid, és nem kell ezzel foglalkozni.

Új hozzászólás Aktív témák