Új hozzászólás Aktív témák

  • Mauzes

    őstag

    válasz RR-13 #14761 üzenetére

    Konkrétan ezt az igényt már jeleztem nekik, arra jött ez a szabálykövetés bullshit. Most látom, hogy nem is törvényre, hanem banki szabályokra hivatkoznak, ami még nagyobb wtf. Köcsög egy banda, fél éve ülnek az elmaradt koncertek zsozsóján.

    "A banki tranzkaciók kezelésének, ide értve egy tranzakció visszafordítását is, bankok által megfogalmazott szabályai vannak, amit nekünk, kereskedőként kötelező követnünk. Ez a szabályzat azt írja elő, hogy nekünk az eredeti fizetési tranzakció visszafordítására mindenképpen kísérletet kell tennünk, még akkor is, ha az ügyfél jelzi, hogy a számlája időközben megszűnt. Ezért mi nem tudunk mást tenni, mint hogy elindítjuk a visszafordítást.
    Amennyiben továbbra is a jegyvásárláskor használt bankjánál van számlája, úgy a bank be tudja Önt azonosítani, és jóvá tudja írni a visszafordított összeget új számláján. Ha azonban azóta bankot is váltott, kérjük, vegye fel a kapcsolatot korábbi pénzintézetével, ahol tájékoztatják Önt arról, hogyan kapja meg a visszaváltott összeget."

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák