Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz Lompos48 #25716 üzenetére

    Thx! Igazából a szkóp skálája lekopott, és még mindig csak a fele képernyő működik. Szóval fogalmam sincs, milyen állásban vagyok. A frekit meg majd matematikai úton pontosan kiszámolom, most nem volt több idő foglalkozni vele.
    Egyébként még nem próbáltam ki, de a Spartan3E ezen példánya elvileg képes 2 darab 16* -es hardveres szorzót kezelni, amivel eléggé meg lehet nyomni a frekit, ha úgy működnek, ahogy gondolom. Holnap majd kipróbálom, bár itt már a DAC-om kezd probléma lenni, elég egy háklis darab.

    Reggie0: húha, az már kemény dió! Valahol el kellene tárolni a jelalakot, de erre csak az FPGA belső ram területe lehet alkalmas (mert más nincs per pill), de olyasmit még nem csináltam. Egyébként mint elv, szerintem megoldható, végig lehet iterálni simán egy felsorolás elemein. Szal csak le kell képezni a hullámot 2 valahányadik hatványa elemmel.

    Mondjuk USB-ről már vezéreltem a cuccot, küldtem ASCII karaktereket Linux terminálból a cuccra, szóval szerintem adtál nekem most némi elfoglaltságot! ;]

    [ Szerkesztve ]

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák