Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    válasz Bali27 #95884 üzenetére

    Már akartam írni neked, de meggondltam magam, mert nem "szolgálhatok" semmi jóval. Az a Marantz sajnos igen erős korlát. A Dali Oberon viszont nem egy rossz doboz. Kábellel is lehet csillapítani a sikító magasakat, de ez csak szőnyeg alá söprése a "törmeléknek". Ha nem akarsz megszabadulni a Marantz-tól, vegyél (szerintem) VDC 268.504.000 hangfalkábelt és némiképp javulni fog a hangzáskép. Sőt, akár sokkal jobb is lehet, persze nem tudom, most milyen kábelt használsz, hogy ennyire rossz a hangzási balanszod. Mindenesetre a VDC vaskos, testes, középen kissé kiemel és a magasai sem túl nyitottak, sőt inkább zártnak és kissé mosottnak mondanám. Ha metekozok, akkor ez a kábel pont a hibáival fog nálad javítani a tonalitáson. Ára 2e Ft/m újonnan, de járatni kötelező pár tucat óra erejéig.

    Dorian: Ha még mindig 268 504 a hf kábeled, akkor megvan, hogy miért preferálod a Silver Session IC-t. ;) A VDC ugyanis szépen eltünteti a prezensz tartományt, ami Silver IC-vel "jön vissza" némileg.

    (#95885) migabi24: Ha ez ennyire egyszerű lenne... :) De az ezüst valóban jobb vezető, ha megfelelően tiszta és nem kevert, olcsó, gagyi. Bár az arany még jobb ugye, de azzal is voltak keserves tapasztalataim...

    (#95879) Zsubi : Nem fontos méregdrága tápkábel egy "alsó közepes" rendszerbe ám, kivéve, ha vasvillával hányod a pénzt a padláson. Soha nem fog akkorát dobni a hangján, mint azt gondolnád/elvárnád. Ahhoz hogy "érdemes" legyen ilyen "méregdrága" tápkábelre beruháznod, egy sokkal "erősebb" láncra lenne szükséged. De csak szerintem. A ZuAudio IC kábelt pedig "irigylem" tőled... :) remélem hamarosan lesz egy nekem is.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák