Új hozzászólás Aktív témák

  • HUNNIA1920

    őstag

    válasz nLali #93240 üzenetére

    Igen, valóban soknak tűnik, de egy kb. 25-28m2-es szobánál nem olyan feltűnő, mint sokaknál egy kis zene szobában. Meg ott van az elég rossz elrendezés is, így nem mindegyik panel "futja ki magát".

    Igen, nálam is ez szokott lenni, hogy nem tudják mik azok a falon. :K

    Mathiask: azért írtam az ebay-t vagy a hifishark-ot, mert nem sokan fognak az USA-ból rendelni, még használtan se. Kár, mert ott pl. a Shahinian hangfalak is elég emberi áron szoktak menni.

    dgyuri0123: nem biztos, hogy velem van a baj, mert mikor eladtam, kb. az 5. vevő jelölt vitte el, a többiek arcára rá volt írva, hogy nem ilyen lovat akartam. Persze mindenki udvariasan elmondta, hogy nagy szobába lenne, oda lehet kevés lesz, vagy túl kicsi a hangfal mérete, stb. :D

    Én főleg rock zenét hallgatok, meg metált, néha mást is, bár mostanság főleg mást. Ami messze áll tőlem az a komoly zene, a tuc-tuc, hip-hop, meg úgy általában az ilyen elektronikus gép zenék. Ami még jöhet az a Jazz, Blues, pop, bár ezek már nálam a "más" kategóriába esnek.

    Köszi a hf kábel tippet, de mivel többek szerint az a legjobb, ha a teljes rendszer kábelezése megegyezik, így nálam más nem nagyon jöhet szóba. Schmidt Feri kábeleit elég sokan használják nálam komolyabb rendszerekben is.

    Szerk.: ha jól látom ez a ZuAudio Libtec is egy újonnan 300eFt feletti kábel, tehát nálam annyiért már igen sokat kéne nyújtania a mostani 20eFt-os kábelhez képest. :)

    [ Szerkesztve ]

    "Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."

Új hozzászólás Aktív témák