Új hozzászólás Aktív témák

  • Vidala

    senior tag

    válasz schawo #8819 üzenetére

    Az adatlapodon lévő M-Audio egy külső hangkártya amit használsz?
    Azért védelmembe venném az XBox-ot, mert egy elég jól sikerült kis médiacentert is megismerhettem benne. Biztos nem olyan tuti, mint egy komolyabb hangkártya, vagy lejátszó, de azért ilyen csúnyán nem írnám le. Amúgy tapasztalatból mondod, vagy csak csípőből?
    Visszatérve a PC-s vonalra: nekem ott a CD/DVD olvasónál kezdődik a problémám. Kb. 6000eFt-nál ha szeretnék se tudnék többet elkölteni egy ilyenre. Innentől pedig az egész egy nagy kérdőjellé válik.
    Hi-end környékén ugye már olyanokkal is foglalkoznak pl, hogy beépítik egy 20kg-os vasmagba az olvasót, hogy a hanghullámok rezgése minnél kevésbé zavarja meg. A PC-ben meg rezeg-forog egy csomó alkatrész is. :N

    Mondjuk inkább tartom magam egy lelkes laikusnak, ezért nem is bonyolódnék most ebbe jobban bele, mert az előző gondolatmenetből felmerült bennem egy kérdés:
    Nekem most a szűk keresztmetszet lenne az XBox. Viszont annyival más a helyzetem, hogy egy HM erősítőm van, ami ugye bír D/A átalakítóval. Tehát ehhez egy CD/DVD játékostól mit is kell elvárnom? Úgy érzem elsődlegesen a jó olvasó fejet és futóművet, mert aztán digitálisan (pl. HDMI) továbbítom a jelet a receiverbe, a többi már ott dől el.
    Vagy komolyabb jelentősége van másnak is? Ezen mondjuk ott gondolkoztam el, hogy vegyünk pl. egy SACD / DVD Audio képes lejátszót is. Ezt ugye az átlag nem tudja (pl. PC-nél nem is igen találkoztam ilyennel). Akkor mi a különbség, csak az olvasófej? Azt sem hiszem.

    Örülnék, ha megosztanátok velem a véleményetek.

    CoVboy Forever!

Új hozzászólás Aktív témák