Új hozzászólás Aktív témák

  • bajnokpityu

    félisten

    válasz AMDFan #82949 üzenetére

    elméletben valóban tök jó dolog lenne, ahogy a jvc is tök jó microhifiket tudott késziteni, mert össze volt minden hangolva. de nem hiszem, h amikor mérnöknek aszongyák, h van rá 10munkaórája, akkor nekiáll illeszgetni. leveszi a polcról a kész olcsó erősítő paneleket, és kész is az aktiv hangfal.

    ellenpólus meg az ATC néhány millás aktiv doboza. ott tényleg történik némi összelövés, csak ott meg az a baj, a felhasználók a teszterek, és folyamatosan változtatják a tartalmat. valamint ott is úgy oldják meg, hogy biamp ugyan, de mögötte meg passziv váltás. akkor már miért nem dsp, v aktiv váltás.
    nomeg ha félévente kijönnek valami javitással, akkor ugyanúgy megy a variálás..

    Egyébként, ha már aktiv, akkor sztem Backes und Müllernek valami jobb doboza (pl line 35 vagy 50). DSP is van, aktiv váltás is, nagyon jó hang is. És tudtommal nem variálnak évente 2x a beltartalmon.

    azért lett tököd tele a cserélgetéssel, mert peched volt. ott úgy szokás, hogy meghallgatsz kész láncot, és lekoppintod :) vagy találsz olyat, akinek hiszel, és megveszed, amit tanácsol. zömmel azoks a haverjaim tértek rá az aktiváláshoz, akiknek mindig

    [ Szerkesztve ]

    eladó Kawasaki j300 robogó

Új hozzászólás Aktív témák