Új hozzászólás Aktív témák

  • python1

    veterán

    válasz h1ght3chzor #77698 üzenetére

    Saját megtapasztalás miért nem játszik?

    Itt és más totyikokban is saját referenciák alapján tudunk tanácsot adni,te még kezdeti "stádiumban" vagy és sokat számít,hogy milyen irányban indulsz el.
    Annyit tehetsz,hogy az ajánlatokat összegyűjtöd és elmész hallgatózi,hogy neked mi is jönne be valójában.
    Törekedni kell a rendszerben való (szinergiában) vásárlásra.
    Egy szösszenet más tollából.

    "Miután szerencsétlen kezdő hifisünk átverekedte magát a jóakarók és a már mindent próbált Besenyő Pisták légióin és a legszebb szavúnak ítélt AVON tanácsadó ajánlására összevásárolt ezt-azt, utána jön a következő lépcsőfok.
    Következő lépésben át kell esni a kábelre nem költünk, mert az csak kábel dolgon.
    Első fázisban már hiszünk az összekötő kábelek fontosságában de a hangfalkábel az nem annyira fontos, míg a hálózati kábelt meg úgy sem hallani.
    Második fázisban megbizonyosodtunk arról saját fülünkkel, hogy kivétel nélkül minden kábel igen fontos része a rendszerünknek és egyre inkább érezzük, hogy mindent tudó haverjaink, nem is igazán tudnak mindent és ugyan azon a vakvágányon pöfög gőzösük évek óta amerre nagyon szakszerűen minket is tereltek...
    Amikor végre megszületik bennünk a saját út iránti igény, utána kezdjük csak meg a utazásunkat audiophile értelemben.
    Mondhatnám azt is, hogy az ezt megelőző időszak egyféle bábállapot, fölösleges pénzszórás, hifisztikai orosz rulett és kizárólag ezek után veszi kezdetén a valós, saját tapasztalatból történő vásárlás.
    Persze még itt is akadnak bőven fölösleges körök, de ez már mind a saját tapasztalatunkat fogja gazdagítani a továbbiakban.
    Szóval a konklúzió ebből az egész macskakaparásból, hogy az ész és koncepció nélküli kábel és készülékhalmozást és a mindenhez (IS) értő Besenyő Pistákat kerülni kell! :D"

Új hozzászólás Aktív témák