Új hozzászólás Aktív témák

  • dgyuri0123

    nagyúr

    Sziasztok.
    Kicsit talán OFF lesz...

    ARM-et használók ne, vagy fenntartással olvassák amit írok, ez nem nekik szól... :D

    Tegnap rászántam magam op.rendszer cserére. Win8.1 ment, helyette jött Win10. Eddig kicsit szkeptikus voltam a 10-es hangminőségi fölényével kapcsoltban, mert nálam a 8-as is elég nagyot lépett előre a 7-eshez képest, így gondoltam, aligha lehet ezt még tovább fokozni. Pedig lehet. Ma egész nap csak zenét hallgattam és meg kell mondjam, valóban határozottan jobb a Win10, minden szempontból. A tér nagyot nőtt, a hang minden zenémmel teljesen leválik a dobozokról, ( ez eddig néhány albumnál volt jelen ) az egész szobát betölti. Szebbek, cizelláltabbak, még kevésbé "szúrósak" a magasak és ismét előbbre került egy, két eddig elbújó hang/hangszer. A teljes hangtartományban több a szinergia, "jobban összeszokottak a zenészek".
    Csak tátom a számat, hogy hozhat ekkora javulást az új Win. Elvileg tudom, de gyakorlatban mégis meglepett. Vagy UFO-k jártak nálam és csodát tettek, mert hónapok óta semmit nem cseréltem a rendszeremben. :)

    Úgy gondolom, ha megfelelő "gépparkkal" rendelkezünk, mindenképpen érdemes lehet váltani. Nagyon megéri.... :) Szerintem.

    [ Szerkesztve ]

    "csak a zene van"

Új hozzászólás Aktív témák