Új hozzászólás Aktív témák

  • bodo753

    tag

    Sziasztok!

    Megváltoztak a szokásaim és mostanában inkább zenét hallgatok,mint filmet nézek,meg akkor már feljebb is lépnék.A jelenlegi erősítőm egy yamaha rx-v 375,de később majd cserélve lesz ez is,elösször a hangszórókra gondoltam.
    A szoba ahol majd lenne elég kicsi 3X3,5m és kb. 2.8m a belmagasság.

    Viszont még nem tudom hogy álló vagy polc hangsugárzó legyen mivel számítógépasztal mögül hallgatom,úgyhogy még arra is tanácsot kérek hogy inkább az asztallal egy vonalban és közelről hallgassam inkább,vagy a másik lehetőség a hátrébb megyek az egész asztallal a szoba túlsó végébe hogy legyen egy kis helye szólni.
    plusz az ülőmagasságom ez miatt(mármint inkább ahol a fülem van) 115-120 cm így ha egy állót vennék akkor kéne alá tennem valamit,vagy így is jó lenne?

    ajánlatokból használt is jöhet,de állóra már néztem egy hangfalpárat,ami állítólag egész jó Q Acoustics 3050
    polcsugárzóra jelenleg nincs ötletem

    Azért is kérek segítséget,mert tudom hogy el kell menni meghallgatni,de a személyes véleményem az hogy ha párat meghallgatok még nem lesz tapasztalatom,meg amim most van ahhoz képest azt sem mondanám meg hogy valami százezret ér vagy egymillát,mert nincs rálátásom.meg a kiállítóterem az nem ilyen kicsi szoba.
    ezért is lenne jó az új az elállási jog miatt,de több mint valószínű hogy az erőlködőmmel a felét sem mutatná meg amit tud.
    zenei ízlésem elég sokrétű,de egyáltalán nem mély,már ha így érthető.a kedvenc hangszerem viszont a zongora,na azt elég nehéz visszaadni itthoni körülmények között

Új hozzászólás Aktív témák