Új hozzászólás Aktív témák

  • multiplikato

    tag

    válasz DDL #5516 üzenetére

    Szia DDL!
    Neked mi a véleményed a videoton DC 2002 A hangfalról? Már tíz éve megvannak ezek a hangfalak, és akkor aránylag olcsón jutottam hozzá használtan. Szeretnék róla egy kicsit többet tudni. Egy régi átalakított combo de luxe lemezjátszóval hallgattam, ami olyan két éve lepukkant (ő volt az erősítő). Azért is a combo hajtotta, mert itt Veszprémben kvázi lehetetlen volt beszerezni hozzá megfelelő erősítőt.
    Az erősítő hajkurászást akkor meguntam, és inkább vettem egy fadobozos genius pc hangszórót, aminek elsőre szörnyű doboz hangja volt. Most már megszoktam, de nem nagyon hallgatok rajta zenét.
    A hangfalakat nem adtam el, mert elég jó állapotban vannak, meg reménykedtem benne, hogy egyszer találok hozzá egy olyan erősítőt, ami kihasználja.
    Meg is lett pont ma reggel egy Videoton Cleopatra, amivel meglepően jól szól. :)
    Mielőtt elkezdene öklendezni a nagyérdemű hifi kedvelő társaság, elmondom, hogy soha nem szántam a hangra nagyon nagy pénzeket, csak most jött meg az igény, hogy a neten aránylag potom pénzért találtam hozzá erősítőt. Ja, és idáig ez a leghifibb rendszer, amit hallottam. :D A környékemen egy audiofil, vagy vájtfülű ember sincs, így nem is hallottam igazi nagy rendszereket :D
    Szóval, érdekelnének a vélemények, hozzászólások. Lehet fikázni, dícsérni, magasztalni, ódákat zengeni róla, a lényeg, hogy legyen reagálás :)

    A nad 3020e-t tegnap fedeztem fel, és meglepett, hogy ez a komolyabb erősítő meg tudná hajtani ezeket a hangfalakat. Csak ügye már postázva volt a cleopátra. :)

    Üdv

Új hozzászólás Aktív témák