Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz nostromo73 #54973 üzenetére

    Én is ezt a megoldást szoktam választani.

    (#54975) Bobrooney Nem hallottam még őket, feltörekvő márka, vitatott, hogy a dobozaik betörtek a piacra a jó ár-érték arányukkal, vagy ezek sem jobbak a deákné vásznánál. Lásd Blattida véleményét, aszerint nem igazán a zenéidhez való hangkép. De ahogy beszéltétek is, a legjobb, ha kipróbálod, csak az élményből önmagában ne vonj le következtetést se pro se kontra, amíg nincs elegendő összehasonlítási alapod.

    (#54982) nostromo73 Az erősítőre írt A+B felirat nem a keresztkötést jelenti, hanem hogy két pár hangdobozt kötsz rá egyszerre, ami lecsökkenti az erősítőn a hangdobozok részéről mutatkozó eredő impedanciát, ezért szükséges ehhez magasabb impedanciájú hangdobozkvartett. De ennek ugyebár semmi köze ahhoz, hogy a hangdobozt keresztkötésben kötöd be, vagy hogy kettős kábelezed..

    (#54991) liszi70 Miért három darab különbözőt választottál, miért nem egy pár egyformát? :Y

    (#54980) phonecat Mindenképpen próbáld ki a szaküzletbe elvive a HM erősítődet, hogy elegendő javulásnak érzed-e a sztereóra váltást az adott árban.
    A kiszemeltek közül az Exposure-t én már többször ajánlottam, végre egyszer valaki vehetne is, hehe. A Marantzot is ajánlom, lehet hogy jobban tetszene az Exposure-nél, lehet hogy nem. A Denon szerintem lejjebb van ezeknél.
    NAD-ot nyugodtan próbálhatsz, az se fog csalódást okozni, sőt.
    Próbálj például ideillő Audio Analogue-ot is, annak is vannak szépen párosítható készülékei, ha márkán belül akarsz maradni.
    Az ELAC karakteréhez nagyon jól illene Harman Kardon, ha tartani akarnád azt a karaktert.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák