Új hozzászólás Aktív témák

  • emvy

    nagyúr

    válasz blattida #47633 üzenetére

    A kedvedert utananeztem. Egy 2009-es cikkben mertek csomagveszteseget 2.8 gigabites csucsterhelesu halozaton (SWITCH-en), 1 het alatt nem volt egyetlen darab elvesztett csomag sem (!!!) 100 milliard csomagbol. Mas halozatokon olyasmiket mertek, hogy 1 het alatt 5000 elvesztett csomag 50 milliard csomagbol.

    Tehat az elso esetben tokeletes, bitpontos adatot kapnal ujrakeres nelkul, mig a masodik esetben feltetelezhetoen 1 roundtrip utan (par msec) megjon az ujra lekert csomag, tehat ilyen nagysebessegu (es nagy terhelesu!) halozatokon is minimalis fogadooldalu bufferrel megoldhato a teljesen pontos atvitel.

    > Nem beszéltem csomagvesztésről, pusztán a sokszori csomagküldözgetés elektromos hatásáról írtam, ami megjelenik az analóg oldalon.

    Oooo, ez megint egy uj temanak tunik, eddig a LAN kabelekrol volt szo, meg a pontos/pontatlan atvitelrol (es valaki, talan te vagy mas mondta, hogy szamit a LAN kabel a streamingnel - nem tudom, hogy pl. a Atlanti-oceanon ativelo kabel minosege hogy befolyasolhatna elektromosan a te keszulekedet..

    [ Szerkesztve ]

    while (!sleep) sheep++;

Új hozzászólás Aktív témák