Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz #71562240 #42531 üzenetére

    A kábel rögzítésnél nem fogalmaztam pontosan, a háttérsugárzók kábelére gondoltam, mert útban van pl az ajtó alatt :)

    "Mármint gondolom a BD lejátszóról van szó"
    Nem, ezt meg elírtam, abszolút nem vagyok ma formában, Denon 1080R sztereó erősítőről van szó.
    Amit most építenék, az a jelenlegi mellé egy sztereó lánc.

    A rendszer amiben jól szólt. pont ez a Denon 1080R volt, a Pioneer 696AV, a Kácsa IC-vel, meg az Elac 58.2-vel, sztereóban, eredeti CDről, CD lejátszóként. Jazz jellegű zenével, általam addig sosem hallott minőségű térhatással.

    Akkor ezek szerint azt mondod, hogy a Yamaha CD játszó, CD játszásra jobb lehet, mint a 696AV DVD lejátszó? A rendszer akkor talán már nagyjából ismert, ha nem hagytam ki megint valamit. :B

    A Lorad-os dolog pedig, amit a kolléga jobban megfogott, ez sem sikerült túl érthetőre:
    tehát a kábel mennyire fontos, akkor érdemes csak szórakozni vele, ha már minden más tökéletesen beállt, és marad lóvé, vagy később mikor lesz megint lóvé, avagy ennél fontosabb, nem csak finomítás jellegű változást tesz lehetővé... (A Lorad egyébként azért jön itt szóba, mert 12ezerért kapnám a kábelt, nem 20 környékén)

    Valamint azért nem ennyi volt a dologra, csak elsődlegesen a HM-re ment a lóvé... Ezért kérdés, hogy pl az 1080R Denonnan sokkal jobb lenne-e a sztereóm, vagy érdemesebb gyűjteni és komolyabbat venni (ráadásul fogalmam nincs még, mi komolyabb), ugyanígy a lejátszó, stb.

Új hozzászólás Aktív témák