-
IT café
Szeretettel köszöntünk a sztereó otthoni/szobai Hi-Fi világában !
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz matyi94 #39162 üzenetére
Én egy Pio N-50-et használok most. Kábellel van bekötve, de két gépről is próbálgatom. Az egyik wifin, a másik kábelen lóg. A wifis b/g szabványon üzemel és tökéletesen, akadás nélkül fut róla a 24/192-es anyag, ha csak netezgetek. Viszont youtube videókat, meg más, sávszél igényes dolgokat nem érdemes mellette csinálni, mert meg tud akadni a dolog. Egy n szabványt tudó géppel biztosan jobb lenne a helyzet. A routerem egy nagyon alap modell: TP-LINK TL-WR841ND
Wifiről vezérlés: én a telefonomról irányítom a Pio-t, a gyári appjával. Szerintem kimondottan rosszul sikerült, borzasztóan lassú. Viszont számítógépet is használok forrásnak, ott XBMC a lejátszóprogram. Ahhoz találtam viszonylag jó és gyors programot, azt sokkal könnyebb irányítani telefonról, mint az N-50-et.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Bemutató Audio-gd Precision 2 erősítő teszt
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest