Új hozzászólás Aktív témák

  • M@trixfan

    addikt

    válasz DDL #2937 üzenetére

    Csak nem egy bolti eladó? ;] Passzol a séma: megírtam a tapsztalatom, Te viszont agresszíven rámugrasz, hiányos szövegértési képességgel. :U Most komolyan mondom miért nem lehet megérteni valamit ha már szarkazmus mögé van rejtve? Ráadásul elég sajátos értelmezésed van a "még rendben is lenne" kifejezés árnyalatára. Arról már nem is beszélve, hogy ellened nem is irányult semmi, csak nem szólalt meg a kis hang legbelül? :U

    Ha belegondolsz a polaritás felcserélésében lehet valami változás a rendszerben áramkörtervezésből kifolyólag. A hangfalkábeleknél pedig ha valami vacak vékony madzagot használsz rendes hangfalkábel helyett akkor hadd ne ecseteljem már... Egyáltalán nem a drága misztikus cuccokra gondolok.

    Nézd meg a komolyabb szünetmentes tápokat, továbbra sem látom mit nem lehetett azon a mondaton nem érteni.

    Végül pont a legfontosabb dolgot nem értetted meg: az eladó-vevő kapcsolatot. Ez minden felett áll, a vevőnek mindig igaza van. A műszaki paraméterek érdeklik általában a legkevésbé a vevőt ha a kiszolgálás minősége kritikán aluli. Ha Bécsben működik akkor itthon miért nem?

    Helyből ki tudtam volna fizetni egy komplett láncot, csak nem nézték ki belőlem. Ez részben azért is van mert megválogatom az öltözékem és általában visszafogott vagyok, nem az a fukszos fajta.

    twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n

Új hozzászólás Aktív témák