Új hozzászólás Aktív témák

  • cipofuzo87

    tag

    válasz python1 #25186 üzenetére

    Senki nem írta, hogy az egyes készülékekben ne lenne különbség. Placebo létezése orvosilag bizonyított tény, és szerintem a két felső kategóriás, rövid kábel között a különbség az esetek nagy részében placebo. Ha pedig nem, akkor csináljunk egy vaktesztet, ennyit megér nekem a tanulás.

    Persze a gyártók szeretnék eladni a drága kábeleket, és mivel pénznek nincs szaga, ezért bármire képesek. Az pedig ma már teljesen általános, hogy online fórumokba írnak és boltoknál értékelnek a gyártók felbérelt marketingesei. Nem állítom, hogy a ph-n lenne ilyen, szerencsére a legtöbb helyen látszik, kinek hány hsz-e van, és ki ír újoncként.

    Szájba is b@..... nám az eladót ha vásárolni szeretnék valamit, aztán jönne nekem a fizikával,meg mérési eredményekkel. Nem fog jönni, mert nem nagyon tudna mivel. Inkább elkezd felbontásról, részletességről, dinamikáról mesélni :D

    @blattida:
    igen

    A nyíl téma szerintem is butaság, de persze én is irányba kötve használom a kábelt :) Valamelyik gyártó elkezdte teríteni a hülyeséget, azóta a többiek se akartak lemaradni, kb sztem ennyi lehet mögötte.

    (pörög a topic:))

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák