Új hozzászólás Aktív témák

  • Jimmy8

    senior tag

    Sziasztok!

    Eddig csak olvastam-olvastam-olvastam-tájékozódtam :D
    Sajnos minden felé azt az álláspontot vallják (ami már Ti is mondtatok itt), hogy 100eFt körül nem kapható "jó" új hangfal.

    De mivel én még mindig hajthatatlan vagyok a használt kérdésben :D k, ezért az alábbiakra szűkítettem a kört:

    Mission M34i (17,8kg)
    Wharfedale Diamond 10.5 (17,5kg)
    Jamo S606 (24,5kg)

    Ha ezek közül kellene választani, ti melyiket ajánlanátok? Természetesen meghallgatom mind hármat, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

    Panellakás ~18m2-es nappalijában lesz elhelyezve, és max 10-15 cm-re tudom elhúzni a faltól a hangfal hátulját. A tompa magasakat nem szeretem.

    Az elhelyezés miatt gondolom jobb lenne első reflexnyílásos hangfal, de nem találtam mindenben nekem tetszőt, így ezek maradtak. A Mission-hoz, ha minden igaz (nincs megbízható információ), akkor adnak egy szivacsot, melyet a reflexnyílásba kell helyezni, így falra toláskor csillapíthatjuk a túlzott mélykiemelést.

    Zene: Főleg akusztikus zene, Kevés komolyzene, viszont néha vadulok egy kicsit a jelenlegi tücc-tücc zenékkel is, így azért mélyben se legyen kevés.
    A Jamótól a mélyhangszóró elhelyezési metódusa miatt (oldalt van) "félek", mert a hangfalak mellett max 15-20cm van csak szabadon (szekrény és aszal között lennének).

Új hozzászólás Aktív témák