Új hozzászólás Aktív témák

  • commanDOS

    senior tag

    válasz Jó ISTEN?! #1389 üzenetére

    Persze, sztem tökéletesne megfelel egy H-M erősítő, ha esetleg később fejleszteni szeretnéd és teszem azt filmet is akarsz rajta nézni, veszel hozzá hátsókat, centert megy mélysugárzót és van jó 5.1-es rendszered, mai nem müanyag egydobozos szett. Vagy tökéletesen megfelel bármilyen olcsóbb szetero erősítő, nem kell annyira komolyan venni ilyen esetben az audiofil csávók szövegét, hidd el nekem, hogy egy normál minőségű sztereo, HI-FI erősítő hangzásában semmi kivetnivalót nemfogsz hallani. Mert ehhez a zenéhez, hogy ''szépen'' szóljon tényleg nem kell egy hejj de nagy tudású cucc, persze nagyon nagyon gagyival ezt is el lehet cseszni, de annyira szart nemtdusz venni...
    Hangszeres zenéhez (én főleg Rockot és Metalt hallgatok, de bármilyen hangszeres zenéhez, Jazz meg főleg) sokkalta komolyabb cucc kell, már magam is tapasztaltam, az nagyon összetett, változatos, tele gyors ritmusváltásokkal, sokféle hangszínnel stb ,ami igencsak megdolgoztaja az erősítőt és ha valami nem frankó akkor azt kihallod egyből. Nyilván ehhez is kell fül, de tény, hogy sokkal jobban ki lehet hallani ha valami nem stimmel.
    Mondogathatják, hogy több ezer Ft/m-es kábel, tizen akárhány ezres tápkábel, arany csatik, több tízezres trafó meg satöbbi...Ezeket laalpból nem hallod meg, disco-nál meg abszolút nincs értleme, mert nincs különbség. Előfordulhat, hogy komolyabb zenénél kijönnek ezek a dolgok, de csak ha vájt fülű vagy.

    De soakt írok bazzz :DDD

    Egyszóval, vagy -Házi-Mozi erősítő digitálisan (gyakorlatilag zaj mentes lesz)
    -HI-FI Sztereo erősítő, normál analóg kimenetre (ugyanolyan tökéletes)

    Üdv!

    Kihelyezett tőke visszaáramoltatási szociális ügyintéző: pénzbehajtó :)

Új hozzászólás Aktív témák