Új hozzászólás Aktív témák

  • #56474624

    törölt tag

    válasz AMDFan #12602 üzenetére

    Szerintem egyáltalán nem szubjektív a dolog.
    Egy elborult Sosztakovicsot hallgatva sohasem tudott olyan hangulatba SEM hozni, amire még az alap sennheiser fülhallgatóm is képes, de igazából egy jóval gyengébb hangfal is. A magastúltengés az oka a dolognak. A legdepresszívebb zenék is komolytalanul hangoztak/hangoznak a polkból. Nem lehet elmerülni a zenében, mert hiperaktív a hangfal, nagyon nem érzelmes, nem kifinomult előadóművész.

    Azt elhiszem, hogy annak, aki már csak mondjuk erősen korlátozottan hallja a magasakat, annak jobb a helyzet, egészséges hallással azonban egyértelmű. Pedig eléggé beleélem magam a zenékbe mindig (filmekbe is sokszor, bár nem vagyok nagy filmes), nyilván hangulatfüggő is, mennyire hat. Maradjunk annyiban, hogy a mostani rendszerem a jó hangulatomat is el tudja rontani, ha olyan zenét teszek be. A polknál meg még a rosszra sem igazán lehetett rákontrázni. Ha valamiért, hát önmagában ezért már megérte a csere.
    Két és fél évig volt polkom, tudom miről beszélek. :) Se CD-ről, se LP-ről nem jött át igazán érzelem. :U Pedig nagyon érzékeny vagyok a zenére. De ha valami nem zenél, hanem erőlködik? :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák