Új hozzászólás Aktív témák

  • VoidXs

    Topikgazda

    válasz Ba cy lus #116327 üzenetére

    Nyilván, ha látom, hogy mit hallgatok, én is tudom, mit hallgatok. Vakon ez már nem megy, és egyik kábelesnek sem ment még soha.

    #116328: Nincs, az OFC egy annyira konkrét és szabályozott réz, hogy minden beszállító ugyanazt árulja. Ha ettől eltérnének, olyan kritikus infrastruktúrákban lenne halált okozó hiba, mint például a maglev vonatok vagy egészségügyi képalkotás. Az én szakmámban egyetlen kiragadott atomot is tudunk hangvillaként zengetni az emberben, és kiszűrni a hangját, amit ettől kiad, ezt hívjuk mágneses rezonanciának. Ha ide is kérdés nélkül a legolcsóbb kábelt veszik, komolyan azt hiszed, hogy hifiben számít? Dehogy számít, csalás az egész. Ha létezne valóban jobb kábel, már rég kérdés nélkül benne lenne ezekben a gépekben, nem számít a pénz. A párszáz forintos shieldelt kábel tökéletesen ugyanaz, mint a Rolandod, de mondhatsz drágábbat, arra is igaz lesz.

    fererencz89: Á, a hangszórókábel teszt. :D Az kb azt jelenti, hogy az 1 és a 900 méteres hangszórókábel közt gond nélkül hallod a különbséget, ugyanis ilyen hosszan kell vezetni, hogy az összeadódó ellenállásából 0.3 dB csillapítás legyen. Sípolásban megőrülnél, zajjal valószínűleg jobban jársz, ha tesztjellel néznéd. Nem tudom, javít-e, mindig zenével próbáltam.

    [ Szerkesztve ]

    W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?

Új hozzászólás Aktív témák