Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    válasz ThySoul #54488 üzenetére

    ,,Csak azért, mert Tempostormon tier3 jó ideje" Tempo storm tier listnek tul nagy jelentőséget adtok páran szerintem.

    Van egy érdekes cikk tempo stormon: [link]

    Nem mai, de szerintem a leirtak ugyanugy ma is igazak. Van benne egy érdekes ábra:

    Ez a különböző faktorok szerepének nagysága abban, hogy mennyit nyersz. Az arányok szerintem nagyjából jók, és ha ebből indulunk ki, akkor láthatod hogy hiába játszol a legerősebb deckkel, ha nem ismered a saját és az ellenfeled deckjét, nem ismered a matchupot hogy kell játszani, és nem mindig tudod az optimális lépéseket, akkor könnyen lehet negativ a winrátád a legjobb deckkel is.

    Ha megforditjuk a dolgot, lehet a patronod most nem a legerősebb deck, de ha van vele tapasztalatod, ismered kellően a matchupokat és melyiket hogy kell megjátszani, könnyen lehet pozitiv winrátád és rank 5 / legend is meglehet ha beleteszed a kellő időt.

    ,,Tempostorm-os Patron, csak Malkorok helyett egy 4/3-as charge-ot játszok. ( nincs malkorok, és a random dolgokat annyira nem szeretem+Cursed Blade-et kapni kb insta lose)" Ez igy van, de cursed blade egy darab fegyver a sokból ami a játékban van, relative kicsi az esélye hogy megkapod, a többi fegyver nagy része meg value. Amugy én pl pirate warriorba játszom malkorokot általában ugy, hogy van a kezemben egy nzoth first mate vagy egy winaxe, és ha cursed blade-t kapnék egyből tudom cserélni. Egyszer kaptam amugy eddig cursed blade-t, de kaptam egy gladiators longbow-t is ami egész korrekt value.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák