Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    válasz batai15 #31123 üzenetére

    csinálni a napi küldiket úgy, ahogy le van írva, hogy legyen gold első sorban, aztán venni paklikat, nyitni Naxx-ot. a legtöbb gold egyébként még mindig arénából jön, de hogy az nagyon megérje egyrészt jól is kell játszani, másrészt mák is kell. ha nem nyersz legalább 5 meccset, lehet jobban jársz egy classic pkali vásárlással.

    sajnos tényleg annyi már a kiegészítő, hogy mire ledolgoznád a hátrányt, megint ki fog jönni valami és belekerülsz egy végtelen ciklusba, hacsak nem játszol szürreálisan sokat. vagy ott a b terv, hogy veszel dolgokat pénzért. az elején elég sokat tud segíteni 40-60 pakli, vagy egy Naxx, de ezt rád bízom, nem mindenki akar virtuális mesekártyákért pénzt adni, amit meg is értek.

    az elsődleges cél egy facehunter pakli összerakása kell, hogy legyen sajnos, mert tényleg az van meg a legolcsóbban, a baj csak az vele, hogy nem tanít meg rendesen játszani, viszont érvényesülni lehet vele és elég gyorsan farmolja az aranyat. illetve össze lehet rakni egy deathrattle papot is, igaz, hogy nem működik túl jól, de egy basic paklinál jobb és naxx után meg tud csinálni minimális extra kártya mennyiséggel, mert a nagyja basic lap.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák