- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Egy Lenovo t510 laptopot szeretnék összekötni az lcd tv-vel. HDMI kimenet nincs rajta, csak display port. Ha ehhez veszek kábelt,Displayport az egyik vége, HDMI a másik vége akkor azon működni fog a kép és a hang is? És HD minőségben fog átmenni rajta?
Köszi -
Kalos7
tag
Csáó!
HDMI kábelt szeretnék, amivel a Asus 7870-es radeonomat össze tudom kötni egy 32 colos FULL HD LED Tv-vel ( nem 3D).
Milyen HDMI kábelt ajánlotok, milyet érdemes venni?[ Szerkesztve ]
-
jeska
tag
sziasztok !
Olyan problémám lenne hogy az Lg LA6130-as tv-t rádugtam a gépre DVI-Hdmi Átalakítóval (Ati6870 2db dvi,1hdmi,1dp)
Rajta van a monitor is az DVI kábellel van rákötve, leklonoztam a monitor képet, mind a 2 kijelzőn ugyan az megy és amikor nézek egy filmet,videót akkor a monitoron kévő kép az hullámzik egyet olyan mint anno régen a VHS kazátáknál de ezt csak akkor csinálja ha a TV is rá van dugva a videókarira ha lehuzom róla akkor jó!
Valaki nem tud valami megoldást/beállitást hogy ez hogyan orvosolható a Catalyst ba mar nyomkodtam kb mindent de vhogy nem akart összejönni.
Köszönet!!!Az ember sohasem csak önmaga: inkább kombinációja mindazoknak, akikkel valaha dolga volt
-
Kabel15
aktív tag
Próbáld meg HDMI-HDMI vel. Vagy más lejátszóval. Nem tudom mi lehet a gond. a VGA elég erős. De lehet, hogy bele zavarodik a 2 kijelzőbe és a kép frissítési frekvenciákban. Őszintén nem értem a problémádat
Én örülök ha nem világít a laptop kijelzője filmnézés közben nem hogy még a film is 2 kijelzőn menjen és csak zavarja a perifériás látásomban. De ízlések és pofonok. Sajnos nem tudok mást ajánlani.Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
andaman
tag
Üdv.
Erre tudna valaki válaszolni?
Esetleg erről vélemény?The man is a snowflake on the river.
-
törölt tag
-
Kabel15
aktív tag
Asus P8H67 / Asus GTX 750Ti / Intel I5 2500 / Kingston fury hyper 2x4gb
-
törölt tag
Ez sem rossz , de nem rendelkezik olyan jellemzőkkel mint a feljebb linkelt ... Mint minőségben , mint jellemzőkben ... Látható a kábel vékonyabbságából is . De célnak megteszi ez is , hiszen rá van írval , hogy : High Speed - sokak szerint ez már elég
Nem sűrűn kell egy HDMI kábelt venni - de az akkor sztem legyen minőség ... és ne az árcédula miatt vegyük meg , mert jó áron van .... az sem garancia ha csak annyi van odanyomtatva hogy High Speed . Technikai jellemzi nemigazán igazolja a garantált minőséget .
[ Szerkesztve ]
-
sziku69
őstag
Sziasztok.
Van egy xbox360-am. Rá van kötve egy samsung led tv-re HDMI-n keresztül. Tegnap óta csinálja azt, hogy amikor játszunk néha elmegy a kép, majd visszajön. Csak a hdmi-nél csinálja ezt a tv.
Mi lehet a gond? -
sziku69
őstag
válasz JoolsNOS #1015 üzenetére
Időközben megoldottam. (remélhetőleg)
A tv a falon van, túl közel, és a tartója is ott van útban. Így a kábel egy kissé megtört, vagy megfeszült. Találtam egy másik aljzatot, ami kicsit jobb helyen van. Átdugtam oda. Most egyenlőre jól működik.
Valószínű, hogy a hosszabb kábelek esetében gyengül a jel az ellenállás miatt, ezért már minimális kontakthiba esetén is csinálhatja ezt. -
JoolsNOS
veterán
válasz sziku69 #1016 üzenetére
Az a fura, hogy nálam a hdmi esetében pontos időközönként volt ez a pillanatnyi jelvesztés. 5.15 percentként, és egy idő után abbahagyta. De nem is mindig csinálta.
[ Szerkesztve ]
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
JoolsNOS
veterán
válasz sziku69 #1018 üzenetére
De kb a legolcsóbb. De a rövidből is. Képminőséggel a hdminél nincs gond. A d-subnál igen, de azt csak asszony használja xvid filmekhez. Oda elég. Leszámítva a random jelvesztést. Ezért inkább a rovid van használva, de azt meg át kell lépkedni.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
laabom
tag
Sziasztok. Össze szeretném kötni a számítógépem DVI - HDMI kábellel.
Samsung Tv- van az lenne a kérdésem a HDMI csatlakozót melyikbe dugjam mivel van rajta 3 is.
HDMI STB, HDMI ARC, HDMI3
Köszönöm a válaszokat előre is -
El Kebir
őstag
A hangot a pc-ben kell beállítani, hogy kiküldja a tv-nek. Alapból nem küldi ki a dvi-n. (szvsz ha nem titkolnád a tv típusát akkor esetleg más is elolvashatná a hozzá tartozó használati utasítást, lehet más jobb értő olvasásban , kizártnak tartom, hogy nincs benne pc-tv kapcsolatról szó... meg alapból érdekes ez a "van nekem egy piros autóm mi a baja" kérdésfelvetés, nehogy véletlenül konkrétumokat írj... előbb ugye még nem azt írtad, hogy az a bajod, hogy a hang nem megy ki a kábelen )
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
El Kebir
őstag
dvi-hdmi_hangatvitel_tv-re_nvidia_kartyaval
mintha ez pontosan neked készült volna
[ Szerkesztve ]
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata "HDMI extender"-ekkel kapcsolatban? Pl.: http://www.amazon.com/J-Tech-Digital-Extender-Certified-Bandwidth/dp/B003EE8OL6/ref=sr_1_14?ie=UTF8
Néztem már különböző fajtákat, meg videókat, de lenne pár kérdésem. Főleg az érdekelne, van-e valamilyen képminőség romlás, illetve - ami a leglényegesebb - mekkora a késleltetése (ha van). Játékra szeretném használni.
A következő felállások esetében érdekelnének tapasztalatok:
- Egy kábel <--> két kábel.
- Cat 5e <--> Cat 6 (persze megvariálva egy-két kábellel)
- Külső tápos megoldások <--> Táp nélkül
- HDMI extender wireless esetén mi a helyzet? (Láttam videón, de nem vagyok teljesen meggyőzve)
- Esetlegesen HDMI over IP-vel ha lenne vkinek tapasztalata... Bár, ahogy néztem eléggé horror árban vannak a hozzá szükséges eszközök.
- Szinte esélytelen, de hátha: HDMI over Powerline? -
törölt tag
9600GT ... a mutatott helyen ott a tüske , a kábellel ide de kell csatizni az alaplapi szintén 2 tüsi SPDIF digitális kimenetet . Ezekbe a kártyákba NINCS HDAudio Controller legalábbis erről nem tudok , anno nem volt rá szükségem , de nem is rémlik hogy lett volna , ellenben ott van az SPDIF 2 tüske , amitalaplapival kell összekábelezni .
Audio saját kezelőpanelén kiválasztani , hogy kimenetre Digitális hang és SPDIF -re küldje .
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Sziasztok! Vettem egy Asus 7770 kártyát http://www.asus.com/Graphics_Cards/HD77701GD5/ , van rajta HDMI 1.3, vettem egy 4k átvitelt támogató HDMI kábelt, illetve van egy 2560x1440 et támogató Dell u 2713hm em. Ennek ellenére maximális felbontás amit elértem az a sima full hd. Nem engedi feljebb rakni. Kábelből kipróbáltam másik 4k átvitelűt, azzal sem ment. Egyik kábel 1,5m másik 2m volt, szóval nem M7 es hosszúságú kábelekről beszélek. Dual dvi-dual dvi kábellel megy, de arra a portra másik monitor van kötve. DP kábelt sehol nem találtam, de valószínűleg rendelek egyet. Nem értem a HDMI vel mi lehet a probléma. Tippetek van esetleg ?
[ Szerkesztve ]
Jegelés max 1 nap!!! >> Idő=Pénz.
-
El Kebir
őstag
válasz gorcsev001 #1040 üzenetére
El kellett volna olvasnod a monitor használati utasítását...
HDMI-n keresztül FHD a maximum amit kezel. (mint az ilyen nagyobb felbontású monitorok többségénél is)A használati utasításban, a leírásában világosan benne van, hogy a különböző bemenetein milyen felbontást tud fogadni. (dell honlapján vásárlás előtt is le lehet tölteni és el lehet olvasni)
-
törölt tag
válasz gorcsev001 #1040 üzenetére
[HDMI Specification Version 1.4a]
A HDMI 1.4 szabványt 2009. május 28-án véglegesítették, és 2010. március 4-én kiegészítették két elfogadott kötelezően választható 3D formátummal a HDMI 1.4a elnevezés alatt. A korábbi HDMI 1.3 szabvánnyal összehasonlítva a HDMI 1.4 kibővült a 3D TV formátumok támogatásával 4096×2160p24 maximális felbontásig (szemben a HDMI 1.3 szabvány 2560×1600p75 támogatásával). A HDMI Ethernet csatorna lehetővé teszi egyetlen az Ethernet hálózathoz csatlakoztatott audiovizuális eszköz (például Blu-ray lejátszó) lehetővé tegye az Ethernet hozzáférést a teljes rendszer (például televízió, A/V erősítő, stb.) számára is.
-
El Kebir
őstag
válasz #00983040 #1042 üzenetére
és? Minek kevered meg? Miért kellett idemásolnod, hogy a szabvány mit támogat, meg hogy az támogatja, ha konkrétan a monitor meg nem? ...mert a "hajadra kenheted", ha a monitor elektronikája nem kezeli azon a bemeneten azt a felbontást...
-
törölt tag
Dell UltraSharp U2713HM 27" LED-es monitor
Képernyőátmérő (látható méret):
68.58 cm
27 hüvelyk (27 hüvelykes, széles látható képméret)Paneltípus, felület:
IPS (In-Plane Switching, képsíkváltó), tükröződéscsökkentő 3H keménységű bevonattalOptimális felbontás:
2560 × 1440 60 HzCsatlakoztathatóság
1 Dual Link DVI (Digital Visual Interface) csatlakozóaljzat (DVI-D) HDCP technológiával
1 DisplayPort 1.2 (DP)
1 nagy felbontású multimédiás interfész (High Definition Multimedia Interface, HDMI)
1 VGA
1 USB 2.0 feltöltési port
4 USB 2.0 letöltési port
1 hangkimenetDVI Dual layer kábellel megyen a 2560 × 1440 felbontás esetleg DP
-
nonames
tag
Sziasztok!
Abban Szeretnék segitseget kérni hogy csatlakoztatni szeretnék egz toshiba laptopot egy Toshiba Plazma tv-hez hogy a tv-n nézhessuk a szamitógépen menő filmet.
van Hdmi kábel, a tv beállitva. A laptopon Win8 van es nem tudjuk beállitani a másodlagos képernyőt a gépen.
A gép tipusa: Toshiba Satellite C50-a-1jv.
Videokártya: Általános microsoft Video kártya Firmvare: 6.3.9600.16384Ha kell még valami adat majd szóltok!
Légyszi segitsen valaki ha tud.Üdv.: Nonames
-
nonames
tag
Még annyit tennék hozzá, hogy próbáltuk a Fn+F4-et atvaltja a kimeneti képet de azt irja hogz frissitsuk az illesztoprogramot, vagy csereljuk ki a video kartyat.. mi a teendő? vadta uj géprol van szo.
Udv. Várom a segitseget! S.O.S.-ben Elore is köszi!
-
törölt tag
Esetleg ezt már próbáltad ? :
-
El Kebir
őstag
válasz nonames #1045 üzenetére
"Általános microsoft Video kártya"
abban nem egy "intel HD Graphics" igp van? nem lehet, hogy tényleg nincs vagy rosszul van telepítve a driver? (akkor szokott "általános microsoft" driver települni, de az meg csak alap dolgokat tud)
és a windows is ezt üzeni, akkor első dolog ellenőrizni a drivert... (toshiba honlapon keresni hozzá...)
-
thomikaf1
tag
Sziasztok!
Kerdessel fordulnek hozzatok. Van egy laptopom ami 1 hdmi csatlakozo van. Ehhez van egy monitorom es egy tv-m. Szeretnem azt megoldani, hogy a monitoron is es a tv-n is lassam a laptop kepet. Termeszetesen nem gyszerre.
Az lenne a kerdesem, hogy ennek az eszkoznek a segitsegevel megtudnam-e oldani h egyszer a monitor egyszer pdig a tv lenne az az eszkoz, amin latnam a laptop kepet?
Koszi elore is a segitsegeteket!
-
csendes tag
Sziasztok!
Analóg jelet sugárzó Super Nintendo konzolt szeretnék egy dellu2713hm re kötni. A konzol RCA kábellel rendelkezik, ehhez szeretnék vásárolni RCA - HDMI átalakítót, majd a hangot a monitorból hangszórókra kivezetni. Lehetséges vajon hogy kép és hang is legen?
Jegelés max 1 nap!!! >> Idő=Pénz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision T24d-10 LED IPS Monitor, 24", WUXGA
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD VA 100Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 22" LED Full HD Monitor 22 " S22A460B HDMI DVI VGA
- Samsung Ívelt LED monitor, 24", Full HD 6Hó jótállás + Áfás Számla!
- Dell P2722H Led Monitor! 27"/Ips/Fhd/Usb Hub
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest