- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz pigster #1137 üzenetére
Üdv!
Ma hoztam össze HDMI Extenderrel ami itthon is kapható König HDMI Extender:
[link]
Szóval összekötöttem, nállam a PC és tévé kb 14 méterre van, volt egy aránylag hosszú, 28 méter hosszú, és kb 25 méter UTP kábelem, eddig kop kop megy, ha van kérdése valakinek az vagy itt vagy privát felteheti a HDMI Extenderrel kapcsolatban!
Egyenlőre próbaképp kötöttem össze a hosszú kábelekkel megyen-e, később méretre vágom....
Itt egy kép róla:[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
válasz pigster #1143 üzenetére
1 kábellel nekem meg sem mukkant, semmit nem küldött át, pedig olyanon is agyaltam, hogy leváltanám a Serviio-t ami szintén UTP kábelen megy jelenleg is, de mivel 2 UTP kábel kellett ehhez, felejtős
Viszont 1× elfelejtettem bedugni az adaptert, és úgy is vígan elment
Amit végeztem tesztet azt egy 25 és 28 méteres kábellel csináltam, most a 28-ast feleztem meg, és ez kerül felhasználásra az Extenderhez.
Amúgy van magyarnyelvű használati útmutatója is a Könignek, mivel szkennerem nincs, úgy gondoltam lefényképezem, és beteszem ide.
Érdekes, hogy a dobozán 60 méter van hatótávnak megadva, az útmutatóban meg "csak" 50 van...jóó mi?
Olvastad a képek melletti leírást is amit belinkeltem?
Játékra még nem tudok mit mondani mivel a billentyűzet és egér még a gépnél van, de remélem minnél elöbb sor kerül ennek a csatlakoztatására is!Úgy látom csak a Led topikba tettem be a képeket az Extenderről
König HDMI Extender[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
-
slashpm
csendes tag
válasz pigster #1411 üzenetére
Hmm, ha jól értem, akkor te a vga kimenetén küldted ki a hangot is. Nem gondolnám, hogy nálam a vga rontja el az alaplapi spdif jelét is, de igazából már mindent el tudok képzelni.. Holnap megpróbálok a benti gépből hazahozni próbának egy hangkártyát, hátha változik a helyzet.
-
slashpm
csendes tag
válasz pigster #1414 üzenetére
Hát, sajna semmi hibát nem ír a log. Másik hangkártyával meg nem tudtam kipróbálni, mert a benti gépemben sb x-fi xtreme van, amin meg nincs koax digitális kimenet, csak optikai, nekem meg nincs optikai kábelem..
megpróbálok kérni valakitől, hátha..
más ötletem meg nincs.. -
Teasüti
nagyúr
válasz pigster #1467 üzenetére
Ez csak a személyes véleményem, ami mellőz bármiféle szakmaiságot:
nem qrva mindegy milyen név van ráírva arra a kábelre??
Egy kaptafa mindegyik, az árukból sem következik semmi érdemi különbség.
Ezek az olcsók közt legfeljebb szimpátia alapján lehet dönteni. Amíg nincs kipróbálva, addig zsákbamacska mindegyik.
Meg kell venni amelyik tetszik, aztán becserélni ha szar a kép. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest