Új hozzászólás Aktív témák

  • sajog159

    aktív tag

    válasz SP4C3 #44456 üzenetére

    Tedd át a második lemezre a pagefile-t és állítsd be, hogy 1perc inaktivitás után lekapcsoljanak a merevlemezek” mondatodat:
    1. A jobban melegedő lemez a rendszer lemez, C: és D: partíciókra osztva. A D: partíciónak eddig nem volt lapozó fájlja, ezt „létrehoztam” automatikus virtuális memória mérettel. Gőzöm s nincs mi köze ennek a lemez melegedéshez, de az nem is fontos, ha működik. Erre gondoltál a fenti mondatodban?
    2. Jól gondolom, hogy az 1 perc utáni lekapcsolást csak az összes merevlemezre lehet beállítani? Ezt megtettem.

    Ház hűtőventillátort illetően kissé „zavarban vagyok” az óriási választék miatt. Ahogy látom a gépház elejébe ventillátort rakni nem túl kényelmes dolog lesz, de azt persze megértem, hogy leghatékonyabb lenne a lemezek hűtésére (ennek, gondolom, amúgy befelé kell fújni, közvetlenül a HDD-kre, ugye?).
    A gépház hátsó lemezre, befelé fújó, ventillátorból feltehetően alig fog „jutni valami” a HDD-knek. Feltételezem, ezért előre javasolod tenni.

    Ja, ventillátort illetően: ezeket méretet illetően az átmérőt adjak meg. Azt nem találtam sehol, hogy a csavarok távolsága hol szerepel a speckójukban. Vagy az átmérő és csavarok helyzete között egyértelmű összefüggés van?

Új hozzászólás Aktív témák