Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    Jó reggelt!

    Van egy 2TB-os külső merevlemezem (egészen pontosan ez). Történt egy olyan baleset vele, hogy kb 25cm magasról ráesett egy XBOX kontroller. Azóta haldoklik, vagy már meg is halt. A tünetek: Ha gépre dugom, akkor a Windows érzékeli, hogy csatlakoztattam, de nem jelenik meg meghajtóként. Egészen pontosan ennyi életjele van:

    Van egy másik külső vinyóm is (szintén a linkelt 2TB-os WD), ott ha rádugom, akkor ez látható:

    Ha a vinyóra ráteszem a kezem, akkor érezni valami kattogást, kb mint amikor valakinek gyorsan ver a szíve. Kérdésem az lenne, hogy ez javítható-e és ha igen, akkor melyik boltot/szervizt ajánlanátok, esetleg a fórumon van-e szaki aki jó áron dolgozik? Vagy ez így már nem okés és menjek át az adatmentés topikba, mert a vinyó már menthetetlen? A részleteket majd ott megérdeklődöm de annyi kérdésem lenne, hogy ha adatmentést kell végezni, akkor jól láttam, hogy ilyen csillagászati összegekről van szó? 150-400k + áfa... :Y
    Mert a nagyon fontos dolgokról természetesen van biztonsági mentésem, de azért nem véletlen vettem a vinyót, vannak rajta olyan dolgok, amiket nem szeretnék elveszíteni, ha nem is pótolhatatlanok. De ilyen áron biztos nem vágok bele... Itt is az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e ajánlani megfelelő boltot/szervizt, vagy megbízható fórumos szakit?

    Köszi! :R

    [ Szerkesztve ]

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák