Új hozzászólás Aktív témák

  • mpados

    csendes tag

    válasz Fandango #17192 üzenetére

    Szia,

    a laptopon 1280*800 felbontást használok, (maximumum, mellé írva hogy ajánlott). A TV-hez HDMI kimeneten, hdmi kábellel csatlakozom, de közbe van iktatva a házimozi erősítő, ahonnan hdmi kábellel megy a jel a TV-hez. Ami érdekes, hogy szerintem a Catalyist Center telepítéséig minden okésan ment méretezésileg. Most a képernyőből kb 1 cm lóg ki minden oldalon a TV-n (37colos), ez van annyira zavaró, mert nem látszik a lejátszó elején a play stb.

    2 böngészőt használok, IE9 és Chrome. Legfrissebb flash lejátszóm van (google-ban nem is lehet letölteni, mert 'built-in'.). Explorerben egy állítási lehetőséget találtam a szotfveres gyorsítás ha hardveres nem megy, betikkeltem, a helyzet nem változott. Mindkét böngészőben szakadozik a 1080p youtube videó, 720 p megy. Nem tudom mit lehetne még tenni, ill bevallom nem vagyok a beállítások nagy szakértője.

    A házimozinál rengeteg tapasztalatom nincs mkv fileoknál, mert 1 hete kezdtem el. Egy 720p-s koncertnél volt hogy kicsit akadozott, aztán amikor nem néztem rá és előröl játszottam akkor ment. Más filmél max 1-szer néztem, mert rádugtam a lapotopot és onnan játszottam, annyire ideges lettem. Majd megnézem csak ritkán jutok el oda....
    köszi
    M

Új hozzászólás Aktív témák