Új hozzászólás Aktív témák

  • Kroni1

    veterán

    válasz WonderCSabo #16408 üzenetére

    Lehet h mindent tud a MPC is amit kell, csak én nem találtam hirtelen ezeket.. :D
    A KM-ben ami igy eszembe jut és tetszik hogy:
    - van 3féle képminőség beállítás, igy kicsit egyszerűbb képminőséggel de régebbi gépen is elfut egy 720p-1080p-s film ami máskülönben akadozik..
    - beállítható pl. film végén kikapcsolás opció és még sok más egyéb lehetőség,
    - az album art is elég jó, nem kell a sajátgépen kutatni, az előre megadott mappákból a filmeket megjeleníti egy képpel és gyorsan kiválaszthatod ami kell,
    - az összes fájl lejátszása a mappából elég hasznos nekem, pl. ha sorozatmaratont tartok,
    - profilokat is tudok elmenteni, hogy melyik hangeszközt használja: van amikor a monitoron filmezek az egyik szobában az 5.1-es hangszetten, és van hogy a másikba küldöm a hangot a TV-n filmezéskor SPDIF-en az erősítőbe.. Ezt tudja gondolom minden másik lejátszó, sőt a win7 is, de itt egy kattintással állitható.
    - Ami még nagyon jó hogy mindenhez vannak gyorsbillentyűk: nem kell egérrel kattogtatni az ágyból filmezésnél, a vezetéknélküli billentyűzeten 1 gombnyomásra állitható a hangsávváltástól a képarányig, a feliratmérettől, az időkorrekcióig minden!
    - és valahogy a MPC-n nem tudom megszokni hogy csak a felső részen lehet megfogni és mozgatni az ablakot, mindig középre kattintok amire leáll a film. :D Meg sokkal puritánabb kinézetre, az ágyból nehezebben látni a kezelőgombokat.. Apró dolgok, de ugylátszik már nagyon rászoktam a KM-re.. :D

    Amúgy a fogyasztásban és terhelésben ez a DXVA-s lejátszás egy ujabb gen., UVD3-as karinál is érvényesül?! Kiváncsi lettem, majd kimérem mennyivel kevesebbet fogyaszt úgy a gépem, van itthon fogyimérőm..

Új hozzászólás Aktív témák