Új hozzászólás Aktív témák

  • Joshi

    titán

    válasz zoltanz #12025 üzenetére

    50"-os méret csak plazmában megfizethető, de nem is kellene más ha filmet akarok nézni. Nekem volt LCD TV-ém is és egyáltalán nem kellene még1x, persze tudnék LCD-ből is választani csak annyi pénzből már nem gyenge plazmát kapnék.
    A felbontásnak csak w@rez oldalon van jelentősége mert ha mindenki az üzletekben venne filmet akkor ott úgy is minden film 1080p. Lehet hogy vannak gyári 720p kiadások is de nem jellemző. Én pont ezért nem látom értelmét HD Ready TV vásárlásának, simán lehet jó minőségű akár 50"-os TV-t venni 200k körül. Mondjuk nálam is a 200k volt a lélektani határ, de szigorúan plazma.

    WonderCSabo: miután működik az XBMC+MPCHC EVR Sync-el különösebben nincs semmi gond a lejátszással egyet kivéve, mégpedig az első elindulásnál nem akar teljes képernyős módban működni a képfrissítés frekvencia. Ha a beállításokban bepipálom az indítás teljes képernyővel módot akkor megjavul, persze ez fordítva is így van tehát ezt az opciót mindig meg kell változtatni függően attól hogy van pipa avagy nincs. Ez mitől lehet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák