Új hozzászólás Aktív témák

  • cibus

    aktív tag

    válasz koxx #83207 üzenetére

    Árat valóban nem írtam, azért kérdeztem ,hogy tudtok-e valami jót ajánlani, ami ár/értékben jó lehet (nem túl drágán, ezt valóban nem írtam oda)? de gondolom a kínálat legolcsóbbjait el kellene kerülni messziről.
    euronicset nézem pl, ebből a kettőből esetleg jó lehet valamelyik?

    https://euronics.hu/beepitheto-indukcios-fozolap/electrolux-eiv634-beepitheto-indukcios-fozolap-p221443

    https://euronics.hu/beepitheto-indukcios-fozolap/electrolux-eiv644-beepitheto-indukcios-fozolap-p221447

    ilyesmi árban, 120-130 körül jó lenne megúszni a lapot. esetleg hasonló árban találok jobbat valahol? szerintem nincsenek túl nagy igényeink extrákra. energiatakarékosabb legyen ,az lenne a fontos. látom mind a kettőn összekapcsolható 2 zóna is, így akár grillezni is lehet, vagy nagyobb edényt rá rakni. mindenképp olyan szeretnék, amit a főzőlapról lehet vezérelni. amit vettem konyhát, most alakítom át, abban volt egy ignis főzőlap és egy ignis sütő. a fözőlapot a sütőről lehet csak vezérelni. ezt a kettőt szeretném kiváltani 1-1 másik gépre.
    edényem van egy pár, de mivel még úgy is kell vennem, mivel majd még csak most költözünk az új házba, ezért majd olyanokat veszek akkor ami jó hozzá. de azt láttam, hogy ami mágnesezhető az jó rá. próbáltam párat, van 1-2.

    beépíthető sütőben sincs nagy elvárás, ne legyen túl drága, ne fogyassza el paksot, légkeverés mindenképp kellene, meg alsó felső sütés. jah meg akkor amit mondtak, hogy finoman csukódik, az jó lenne, de talán nem feltétel

Új hozzászólás Aktív témák