Új hozzászólás Aktív témák

  • #09634560

    törölt tag

    válasz Mikisys #58033 üzenetére

    :) ezt mindegyik megteszi.
    Elárulom neked hogy ez egy gépi kódú rendszer, és ha van modjuk kibontatlan DD DTS vagy bármilyen HD állomány és ismert a proci számára a kód az a procinak vezérlőjelet generál, processzor ha ezt észleli, elkezd dolgozni valamint kijelzi az állapotának megfelelően, pl ikonokkal feliratokkal kijelzőn, OSD-n és amig a jel zavartalan, bitsebessége megfelel a cimbuszon (vezérlőjelen) előirtnak addig megtartja ezt az állapotját és ez a jel megy az előerősitőn keresztül is és kikapcsolja a DSP jelgnerátort is minaddig amig felül nem birálod, vagy nem változtatsz a jelen pl tekertetsz a lejátszón, pillanatállj, surround mode, stb. Ez csak azzal a kóddal indul el amit felismer és merfeleő algoritmussal ki tud bontani,csomagolni és ezt az utasitáskörének megfeleően, real time módon teszi.
    Ha nem kap vezérlőjelet a dekóder vagy nem megfelelő a kód, pl eltér a jelsebessége,akkor nem indul el/leáll, tétlenül vár,akkor megy a kapott digitális jel a DSP-re és onnan a DAC-ra és a dsp jelgenerátora fogja neked előállitani a hangzást, pl, a dpl lI-t vagy más surround módot.
    Szerintem ez amit irtam, megmagyarázza a #58037-esben foglaltakat is: lehetett a hiba a lejátszó oldalon vagy tul nagy lehetett a jitter, és már nem felelt meg a bitsebesség a cimbuszon előirtnak. De lehetett csatlakozás/vezetékhiba is.. vagy eltérhetett a bitsebesség a beirttól..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák