Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz WaterWave #159611 üzenetére

    Szerintem meg te ne hülyéskedj már, mert nagyon igaza van. :((( Annyira gáz, mikor ilyen tanácsok jönnek aztán jön egy kezdő aki nem érti a témát, és megfogadja. Jól be lehet vinni a málnásba az embereket ...

    A végső produkcióból amit hallasz, kb 50% a szoba. Nem mondom, hogy a jó kábelnek nincs értelme, de az az i tetején a pont. Amíg az alapok nincsenek rendben, addig máshova csoportosítva sokkal többet lehet hozni a "konyhára" mással.

    Ha a logikádat vesszük alapul, ha van mondjuk 1 millióm akkor 333 ezres erősítő, 333 ezres hangfalszett és 333 ezres kábelezés lenne a rendszer. Ezek az arányok rohadtul nincsenek rendben. Megnézném milyen 5.1-es hangfalrendszert raksz össze 333 ezerből. Akárhogy nézem, ha a 333 ezres kábelezést lecsökkentem mondjuk 80 ezerre, akkor 250-el több jut hangfalszettre ami drasztikus és egyből hallható javulás lesz. Abból az összegből pedig még okosan vásárolva (használt piac, akciók, leértékelések, diy kábelek) még mindig nagyon tisztességes kábelezést ki lehet hozni. Én is kb. ennyiből hoztam ki és ebbe benne van az elosztó is a hdmi kábel a szubkábelek és az 5 csatorna kábelei. Erre jött még rá valamennyi, mikor végfok procira váltottam.

Új hozzászólás Aktív témák