Új hozzászólás Aktív témák

  • LakiTomi

    tag

    válasz Buckey #54533 üzenetére

    Ha ragaszkodsz a méretekhez, akkor ezek közül DENON X2600H-t választanám. Én hallottam mindkettőt szólni egy Magnat Shadow-val. Az Onkyo mozisabb, dögösebb, zenére meg picit a DENON jobb.

    Én még bevállalnák egy Magnat Tempus 22 centert hozzá a mostani helyett, ami normálisabb hangszórókészlettel rendelkezik és már selyemdómmal van szerelve. Szerintem nagyon hasonló hangkarakterrel rendelkezhet, mint a többi Suprem-ed.

    EQ belépő kategóriában teljesen rendben van. Klasszisokkal nőhet a kívánt hangélmény, ha a fülednek jobban tetsző hangképet állítasz be. Bár tény, hogy a frekvenciagörbe eltolódik mérésileg, mégis a fülünknek kedvesebb hang jóval több élményt kínál.

    Zenére meghagynám a frontokat ''Small''-on egy 60 Hz-es vágással, filmre pedig 80 Hz-en. Subot mindenképp úgy állítanám, hogy amennyire lehet, belesimuljon a rendszerbe. Ne legyen túl dübörgő, de azért vegye le a frontokról a terhelést.

    EQ-t állítanák egy ''presetet'' zenére, egyet filmekre, esetleg még egyet éjjszakai hallgatáshoz.

    Nekem volt annó dupla Supreme 202 center megoldásom, úgy hogy az egyik 202-ből a magassugárzót kikötöttem, hogy ne interferáljon a másikkal. Párhuzamosan rákötve az AVR-re belépő kategóriában az egyik legjobb megoldás, ha nem áll rendelkezésünkre normális center. Persze óvatosan a párhuzamos bekötéssel, mert az ohmok feleződnek, de mint írtam a Tempus centere előrelépés volna mindenképp. Érdekességként egykor Így nézett nekem ki:

    [Dupla Supreme 202 center] :D

    [ Szerkesztve ]

    Az anyagi javak egyszer mind eltűnnek, megsemmisülnek. A végén csak az érzések és a szeretet marad.

Új hozzászólás Aktív témák