Új hozzászólás Aktív témák

  • zioncsabi

    tag

    A V hangzashoz lenne egy tortenetem.

    Sokfele zenet szeretek, tobbek kozt az elektronikusat is. A 90es evek vegen elmentem egy techno- drum ‘n bass partira. A d’nb terembe erve valami nagyon furcsat, nagyon nem megszokottat hallottam. A terem hangzasa tele volt elettel, vibralassal. A hangzas a jo eretelemben vagott, pengett es gyonyoru lecsengesek voltak benne. Akkora elet volt benne, hogy nem hittem el, es nem tudtam vele mit kezdeni hirtelen. Es nem csak egy dal volt, mint eloszor hittem. Az osszes. Akkor jottem ra, hogy a hangfalak es a hangzasbeallitasok ilyenek.
    Annak ellenere, hogy mar addigra volt hifim, masfel oraba telt, hogy rajojjek, mitol ilyen alomszep a hangzas. Aztan megvilagosodtam.

    VOLT KOZEPTARTONANY!

    Ollllllyan szinten hozzaadott ennek a mufajnak IS!!! az elvezeti ertekehez az a teny, hogy az osszes frekvencian meg tud szolalni a hangfal es meg is szoloaltatjak, hogy az valami hihetetlen.

    Szoval, ha tudok tanacsolni egy dolgot, ne keressetek a V hangzast. Tudom, szepen szolnak, tudom, hatasosnak hangzanak es negnyeronek, de nagyon sok mindenbol kizarjatok magatokat.

Új hozzászólás Aktív témák