Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz Morris #48846 üzenetére

    Ehhez a Denon erősítőhöz milyen hangfalszettet lehet/érdemes nézni, ami inkább szolidabb kivitelű? Nem látok nagyon a neten valós képet, ahol látszik a mérete, de gondolom ez már azért elég méretes darabokból áll, amit nem szeretnék (plusz jó lenne, ha olcsóbban lenne)
    Vagy esetleg még milyen erősítőket + hangfalszetteket érdemes nézni?

    Egy olyan rendszert szeretnék, ami a TV-vel, FullHD filmekkel kiszolgál. + zenéket is tudok rajta hallgatni. (teljesen vegyes zenéket Hans Zimmer, Ludovico Einauditól Eminemig.)
    Cserélgetni/bővíteni/fejlesztgetni biztosan nem fogom. Meg azért nem is lenne minden nap használva szerintem. Most sem tudunk napi egy filmet megnézni. Így a nagy plazmával lenne ez a rendszer mondjuk a hálóban mozi jelleggel, kb 13m2; a nappaliban meg egy 49"-os LCD egyéb használatra, vagy fordítva. De kb ez lenne a felállás. Éppen ezért sokat nem akarok költeni rá, mert csak "állna benne a pénz", viszont egy "olcsóbb" rendszer is hatalmas előrelépés lenne minden féle tekintetben. Nem akarok a szobából stúdiót csinálni :DDD

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák