Új hozzászólás Aktív témák

  • bencze

    senior tag

    Hali, régi sztereó erősítőm helyett szeretnék egy házimozi erősítőt mert nem sok zenét hallgatok manapság.
    A 2 monitor hangszóróm az ún Square Audio Mini nevű magyar gyártmány amiket most nem szívesen cserélnék le mert alapvetően meg voltam elégedve velük, elég semlegesek és nem bántóak, akusztikus hangszeres zenére jók voltak eddig, más hangnál meg talán kevésbé számít.

    Ha jól tudom ezek 8ohm 84db hangszórók, nézhetek általánosan az ismert márkák közül eszközöket de nem tudom mi talál ezekhez. Egy viszonylag budget középszintet szeretnék amin elmegy a Netflix meg Spotify, alkalomadtán kicsit több (egy flac vagy bluray forrás alkalomadtán). Nem szeretném körbekábelezni a nappalit sokponteggyel, csak a TV (Panasonic 30g) hangszórói helyett szeretném a mostani sztereó rendszert használni; viszont az ilyesmihez meglehetősen száraz hangzás miatt lehet, hogy egy subwoofer beleférne.
    Jól gondolom, hogy egy erősítővel és egy subwooferrel a körülményekhez mérten élvezhető eredményt ki tudok hozni?
    Így erősítő javaslat kellene ami ezeket meghajthatja meg nem túl fapados featurekben (hogy legyen valamennyire jövőtálló). Gondolom valahol a középkategóriának definiált szinten érdemes nézelődni.
    Ha a subwoofer ötlet nem hülyeség arra is elfogadok javaslatot, nem kell lebontsa a házat sőt, érzékeny szomszédok vannak csendes helyen, kis dinamika lehet benne de normál hangerőn fogom használni nem "mozi feeling" üzemmódban.
    Beszerzési forrás valszeg Amazon lesz.

    [ Szerkesztve ]

    -= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-

Új hozzászólás Aktív témák